x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Grăsuţele apetisante

Grăsuţele apetisante

27 Ian 2011   •   18:14
Grăsuţele apetisante
Sursa foto: /Thinkstock

148537-36-38tv-9.jpgSingurele mici satisfacţii egoiste pe care mi le permit de când şed acasă cuminte cu bebe sunt câteva emisiuni de pe Travel & Li­ving.

Nişte mici fetişuri aproape, dacă mă gân­desc bine: mai mai că nu pot respira fără ele şi când în sfârşit rulează par­că toată casa se gudură cu mine, parcă şi fetiţa roade mai cu spor la ju­cării şi parcă întreaga fiinţă mi-ar fi străbătută de un fior dispărut de mult, dar atât de drag în alte vremuri. Bineînţeles, vorbesc despre fio­rul care îi cuprinde pe oameni atunci când au posibilitatea să zacă în nesimţire şi o şi fac. Bucuroşi.

DA. Dar nu despre tremurăturile mele emoţionale voiam neapărat să amintesc aici, ci despre o emisiune în particular, anume „Say yes to the dress”. Adică „Spune DA rochiei”. Ro­chiei de mireasă, aleasă de nişte dudui dintr-un mare magazin plin de sem­nături celebre. Acolo există şi nişte tăntici trainuite sârguincios să vândă cât mai bine şi cât mai scump, după ce te aburesc pe tine întrebân­du-te ce simţi, ce-ţi doreşti de la viaţă, de la nuntă şi de la rochie şi mai cu seamă câţi bani are plătitorul.

Aşadar, după ce damele revarsă asupra consilierului de vânzări trăirile de fetiţe jenate venite cu mami să le cum­­pere primul sutien de adolescentă-nmu­­gurită, emisiunea devine cu ade­vărat savuroasă: văicăreala distinsei clientele. Rochia nu e ca-n cata­log, nu le arată suficient de sexy, ţâ­ţele nu dau bine, şoldurile se revarsă, fundu’ pare mal, abdomenul iese din cadru. Şi Doamne, bietele vânzătoare reuşesc cumva să-şi păstreze zâmbetul atârnat între cele două urechi pe care le posedă şi să propună alte şi alte modele care poate le-ar avantaja mai nimerit. Problema cu aceste fiinţe e că sunt obeze şi arată de parcă ­me­niul lor zilnic ar fi o cireadă întreagă.

 

SAU BA! Deşi n-am fost şi nu voi fi vreodată vreo silfidă, mi-e pur şi simplu groază când văd atâta osânză la te­le­vizor şi aceea adunată grup în ce poa­­te fi mai frumos pentru majorita­tea dintre noi, anume rochia de mi­rea­să. Mi se pare de-a dreptul jignitor şi aş propune oricând mi s-ar cere pă­re­rea ca titlul emisiunii să fie „Say yes to the whale”, respectiv ro­chia să spună dacă are sau nu chef să-nfă­şoa­re balena doritoare. La un moment devine pur şi simplu o ches­tiune de bun-gust, respectiv în cazul de faţă de dez­gust. Şi mai în­ţepător la limbă când vezi mi­nu­nă­ţiile de bărbaţi, apa­rent normali, care dau să se-nsoţească cu dulapu­rile doldora de jumări şi care, la rândul lor, comentează despre bietele şi nevinovatele rochii, că ar fi pu­tut fi mai aşa sau pe dincolo, ca să sublinieze în clar trăsăturile fine ale viitoarelor lor neveste. Mai mai că i-aş acuza şi p-ăştia de bigamie, dacă m-aş porni. Nu de alta, da’ când te căsă­toreşti cu două sute de kile te gândeşti că poate una a-nghiţit-o pe alta şi totul nu-i decât o bizară şi trecătoare aparenţă... (Anuşka)

×
Subiecte în articol: fun