x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gwen Stefani este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Gwen Stefani este însărcinată cu cel de-al doilea copil

de Jurnalul National    |    29 Ian 2008   •   00:00

Cântăreaţa americană Gwen Stefani a confirmat faptul că este însărcinată în 13 săptămâni cu cel de-al doilea copil, care ar urma să se nască în vară, informează The Sun.

Cântăreaţa americană Gwen Stefani a confirmat faptul că este însărcinată în 13 săptămâni cu cel de-al doilea copil, care ar urma să se nască în vară, informează The Sun. Fosta membră a trupei No Doubt şi soţul său, rockerul Gavin Rossdale, sunt foarte încântaţi de faptul că fiul lor, Kingston, va avea un frăţior sau o surioară. În octombrie, Gwen spunea, într-un interviu, că îşi doreşte să aibă mai mulţi copii. "Evident că mă grăbesc să mai am unul, dar nu aş vrea să-l fac în timp ce sunt în turneu", a spus aceasta. Cântăreaţa a mai spus că s-a temut că nu va fi o mamă bună pentru fiul său, Kingston, născut în iunie 2006, din cauza stilului său excentric de viaţă. Stefani a mărturisit că a fost plăcut surprinsă că are aptitudini naturale de mamă. Starul în vârstă de 38 de ani a declarat: "Cea mai mare teamă a mea a fost că nu voi şti să îl integrez în viaţa mea şi că voi fi prea obsedată de capacitatea mea de a avea grijă de el". "Am o viaţă extraordinară şi pun, în mod evident, multă pasiune în ceea ce fac. Deci nu am ştiut dacă pot fi capabilă de altruism. Dar este vizibil că pot. Este cel mai uimitor lucru care mi s-a putut întâmpla", a adăugat cântăreaţa.

Stefani l-a cunoscut pe Rossdale, chitaristul trupei Bush, în 1995, iar cei doi au început o relaţie la distanţă din cauza angajamentelor lor artistice. Stefani şi Rossdale s-au căsătorit în 2002, în cadrul a două ceremonii de nuntă, organizate la Londra şi Los Angeles, la interval de două săptămâni. Cuplul a descoperit că Rossdale mai are un copil dintr-o aventură anterioară cu un manechin, Pearl Lowe. Stefani nu a stabilit nici o relaţie cu copilul, Daisy, dar Rossdale păstrează legătura cu aceasta.

×
Subiecte în articol: magazin