x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hotel cu o singură cameră

Hotel cu o singură cameră

de Jurnalul National    |    14 Noi 2007   •   00:00

Un hotel ultraexclusivist, cu o singură cameră de inchiriat, s-a deschis la Paris, relatează site-ul Ananova, citat de Rompres.
Oaspeţii hotelului Everland primesc o cameră cu vedere la Turnul Eiffel, in care se află, printre altele, un pat foarte spaţios şi un minibar.




Un hotel ultraexclusivist, cu o singură cameră de inchiriat, s-a deschis la Paris, relatează site-ul Ananova, citat de Rompres.
Oaspeţii hotelului Everland primesc o cameră cu vedere la Turnul Eiffel, in care se află, printre altele, un pat foarte spaţios şi un minibar. Pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp la hotel există insă o problemă: camera nu poate fi inchiriată decăt o singură noapte.
Costul cazării este de 450 de euro, iar pentru aceşti bani, micul dejun poate fi servit direct in cameră. In plus, oaspeţii sunt incurajaţi să fure prosoapele.
Hotelul notează sursa citată este de fapt o expoziţie de artă, clienţii săi fiind exponatele. "Este vorba despre hotelul de vis arhitectura sa, detaliile pline de viaţă, căt şi indemnul de a fura prosoapele brodate cu aur il fac unic", a declarat unul dintre organizatorii proiectului.

×
Subiecte în articol: magazin