x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun I-a căzut un avion peste casă, însă preferă să nu-şi întrerupă vacanţa

I-a căzut un avion peste casă, însă preferă să nu-şi întrerupă vacanţa

de Jurnalul National    |    01 Apr 2008   •   00:00

Bărbatul a cărui casă a fost distrusă duminică după-amiază după ce un avion Cessna s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Orpington, nordul comitatului englez Kent, refuză să-şi întrerupă vacanţa pe care o petrece la golf în Portugalia

Bărbatul a cărui casă a fost distrusă duminică după-amiază după ce un avion Cessna s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Orpington, nordul comitatului englez Kent, refuză să-şi întrerupă vacanţa pe care o petrece la golf în Portugalia, relatează Rompres. Cinci pejjursoane aflate la bordul avionului care s-a prăbuşit duminică peste casa în valoare de 450.000 de lire sterline a lui Edwin Harman, în vârstă de 72 de ani, şi-au pierdut viaţa. Bărbatul se afla în acel moment în Portugalia cu opt prieteni şi a decis să rămână să se bucure de vacanţă până la sfârşit. “Încerc să nu las asta să-mi strice vacanţa. Soţia mea se afla la două minute de casă, se întorcea din vacanţa ei separată, când s-a prăbuşit avionul. E destul de afectată. Mi s-a spus că nu a rămas mare lucru din casă”, a declarat el.


Patricia Harman, 68 de ani, care are trei copii dintr-o căsătorie anterioară, se întorcea din Madeira în momentul accidentului aviatic. Ea a fost văzută ulterior plângând în faţa casei distruse. Însă soţul său, un fost director de asigurări ieşit la pensie, pare mult mai relaxat. "Prietenul meu Pete Wood vorbea la telefon cu soţia sa, iar aceasta i-a spus că a avut loc un accident la casa mea. Mi-a spus că un avion mi-a atins acoperişul. M-am gândit că probabil mi-a dărâmat hornul. Apoi ne-am uitat la televizor şi am văzut cum ardea casa. Nu  m-a afectat prea mult. Nu-mi pasă de chestiunile materiale - mă gândesc doar cât de norocoşi am fost că nu eram acasă', a povestit el. 'Sunt sigur că realitatea o să mă copleşească în momentul în care voi ajunge acasă. Am vorbit cu cei de la asigurări care m-au întrebat dacă pot să mă duc luni să văd casa. Le-am zis că nu se poate pentru că sunt în vacanţă. Soţia mea are mult bun-gust, iar casa era decorată foarte frumos. şi îmi pare rău de toate fotografiile pe care le-am pierdut. Lucrând în asigurări am văzut multe incidente, însă nu te gândeşti niciodată că ţi s-ar putea întâmpla ţie. Acum va trebui să ne reconstruim casa. Însă sunt hotărât să mă bucur de această ultimă zi de vacanţă şi asta o sa şi fac", a încheiat Harman.

×
Subiecte în articol: magazin