x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iartă-mă!

Iartă-mă!

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Feb 2010   •   00:00
Iartă-mă!
Sursa foto: Mario Anzuoni/Reuters

Momentele în care vedetele se căiesc pentru greşelile pe care le fac sunt memorabile nu doar pentru că împricinaţii sunt celebri, ci şi pentru că scuzele se cer, de regulă, în public. E!Online a trecut în revistă unele dintre cele mai savuroase sau penibile astfel de ieşiri publice petrecute la Hollywood. Printre fruntaşi se numără David Letterman, care i-a cerut iertare nevestei în timpul emisiunii pe care o prezintă, "The Late Show", pentru că o înşelase cu o coleguţă de la serviciu.

PORC EGOIST
Campion la categoria "penibili" este Alec Baldwin. Actorul şi-a turnat cenuşă în cap în emisiunea "The View" pentru că a lăsat pe telefonul mobil al fiicei sale, Ireland, o serie de mesaje jignitoare, în care îşi numea propriul copil "porc nepoliticos şi egoist". Faimoase au rămas scuzele pe care Hugh Grant i le-a cerut iubitei sale în 1995, actriţa Elizabeth Hurley, pentru partida de sex oral prestată de o prostituată.

"Telenovela" s-a petrecut la "The Tonight Show". După ce a bătut-o măr pe Rihanna, şi Chris Brown a cedat în faţa valului de reacţii negative venite din partea publicului american şi şi-a cerut iertare pentru ieşirea violentă prin intermediul unei înregistrări video postate pe internet.

×
Subiecte în articol: magazin