x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun În loc de Sydney, Australia a ajuns în...Sydney, Montana (SUA)

În loc de Sydney, Australia a ajuns în...Sydney, Montana (SUA)

de Jurnalul National    |    29 Ian 2008   •   00:00

Trebuia să se urce la bordul unui avion pentru a participa la un concurs în Australia, însă din cauza unei greşeli în completarea unui formular de călătorie, sportivul german Alexander Schlonski, care pilotează o barcă cu vele, s-a urcat la bordul unei curse aeriene spre SUA

Trebuia să se urce la bordul unui avion pentru a participa la un concurs în Australia, însă din cauza unei greşeli în completarea unui formular de călătorie, sportivul german Alexander Schlonski, care pilotează o barcă cu vele, s-a urcat la bordul unei curse aeriene spre SUA, informează Rompres. Sportivul de 27 de ani şi-a început lungul drum spre Australia din oraşul Rostock. El urma să participe la campionatul mondial de veliere organizat la Terrige, în apropiere de Sydney. Numai că autorităţile aeroportuare i-au îndreptat paşii spre localitatea Sydney din statul american Montana, unde ar fi putut cel mult  să concureze la bordul velierului său într-un concurs de rafting pe râul Yellowstone. 'Mi s-a părut ciudat că a trebuit să schimb avionul la Londra şi la Seattle, dar la aeroport m-au asigurat că acesta este traseul cursei spre Sydney. Dar când la Seattle m-au îmbarcat într-un avion mic, cu elice, am început să cred că sunt victima unei glume proaste', a declarat Schlonski, care în final, după o întârziere de trei zile a ajuns la ţinta sa iniţială.

Numai că seria ghinioanelor nu s-a sfârşit aici. Transcrierea biletelor sale de avion l-a costat încă 2.500 de euro, maşina rezervată  pentru a fi închiriată la Sydney a fost pierdută în favoarea altui client, iar apartamentul închiriat şi plătit în avans a rămas nelocuit pentru trei zile.

×
Subiecte în articol: magazin