x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ilie Năstase: Plec din tenisul românesc!

Ilie Năstase: Plec din tenisul românesc!

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
 Ilie Năstase:  Plec din tenisul românesc!

13:18 • Ilie Năstase a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Motivele pentru care fostul număr 1 al tenisului mondial a luat această decizie ţin de recenta organizare a meciului de Cupa Davis, dintre România şi Franţa, dar şi de sentinţa pe care Tribunalul din Timişoara a luat-o, marţi, în litigiul pe care Ilie Năstase îl are cu actualul administrator al bazei sportive "Voinţa". "Gata, îmi ajunge. Nu mai pot face nimic pentru tenisul românesc. Plec!", a spus pentru Jurnalul Naţional fostul mare sportiv.

Ilie Năstase a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Motivele pentru care fostul număr 1 al tenisului mondial a luat această decizie ţin de recenta organizare a meciului de Cupa Davis, dintre România şi Franţa, dar şi de sentinţa pe care Tribunalul din Timişoara a luat-o, marţi, în litigiul pe care Ilie Năstase îl are cu actualul administrator al bazei sportive "Voinţa". "Gata, îmi ajunge. Nu mai pot face nimic pentru tenisul românesc. Plec!", a spus pentru Jurnalul Naţional fostul mare sportiv.

 

SICTIRIT. Ilie Năstase susţine că "este inadmisibil ca în ţara în care am fost cel mai bun jucător de tenis, să vreau să fac ceva pentru acest sport - pe buzunarul meu, şi să nu pot. Nu pot pricepe cum doamna judecător Emilia Cioacă poate anula deciziile luate, timp de cinci ani, de colegii ei din Bucureşti. Înseamnă că trăim într-o ţară în care Justiţia este coruptă! Şi nu spun numai eu asta...În acest moment consider că nu mai pot să fac nimic pentru tenisul românesc". Decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis a fost luată şi din cauza scandalurilor în care F.R.T. a fost implicată în urma organizării meciului de Cupă Davis, dintre România şi Franţa. "Din 1996 şi până în prezent, pot să mă laud că am făcut multe pentru acest sport. Din calitatea pe care am avut-o. Acum trebuie să ies, să mă liniştesc. Nu mă întrebaţi ce s-a întâmplat cu banii despre care s-a tot vorbit. Când se va termina analiza financiară a acestei competiţii o să vedeţi cine şi cum a cheltuit banii ăia".

×
Subiecte în articol: magazin ilie năstase