x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Importanteste să nu ai regrete"

"Importanteste să nu ai regrete"

de Oana-Maria Baltoc    |    03 Oct 2008   •   00:00

Andreea şi-a găsit liniştea după despărţirea de Tudor



Andreea şi-a găsit liniştea după despărţirea de Tudor


  • Ce noutăţi aduce cea de-a treia ediţie "Megastar"?
Sezonul acesta debutează la 25 octombrie, iar competiţia se va desfăşura între grupuri. Selecţiile au fost dure, au fost aleşi candidaţi foarte talentaţi şi era absolut necesar să se întâmple aşa, pentru că vor participa la competiţie şi finaliştii ediţiilor trecute. Finalele vor fi în decembrie şi mi se pare interesant că, dincolo de competiţie, vom vedea şi cum interacţionează grupurile între ele, dar şi membrii fiecărei trupe.  


  • Ce înseamnă pentru tine experienţa acestui concurs?
"Megastar" a devenit cu timpul mai mult decât o experienţă. Show-ul face acum parte din viaţa mea, pentru că lucrez cu o echipă minunată, de care m-am legat în toţi aceşti ani, şi atmosfera nu e deloc cea, să-i zicem, de la serviciu. Suntem ca o familie, ne bucurăm împreună de multe momente plăcute, trăim şi noi emoţiile concurenţilor.


  • Ai voce? Ai cântat vreodată?
Din păcate, nu pot spune că sunt un talent în materie de muzică, de aceea nu cânt. E adevărat că am avut câteva propuneri de a intra în industria muzicală, însă eu nu cred că era cea mai bună alegere din partea mea. Simţul ridicolului foarte bine dezvoltat m-a împiedicat să spun da.


  • Te-ai despărţit de Tudor Chirilă după doi ani de zile. Ce s-a întâmplat?
Da, ne-am despărţit! Ne-am despărţit şi atât! Am avut o discuţie civilizată, matură, asumată şi eu sunt foarte fericită cu această decizie. Nu sunt un om conflictual, aşa încât scenele din trecut au avut un singur protagonist. Iar viitorul meu îl exclude. Acum sunt liniştită! Eu îmi doresc o relaţie profundă şi temeinică. Mi-am dorit totdeauna şi îmi doresc, în continuare, un copil. El are alte planuri individuale, aşa încât mi s-a părut mai înţelept să ne separăm destinele.


  • Spuneai la un moment dat că munca în televiziune te-a făcut să pierzi cel puţin o poveste de dragoste. Ai învăţat de-a lungul timpului să împaci televiziunea şi viaţa personală?
E important să înveţi din toate experienţele prin care treci. Doar aşa poţi evolua. La fel de important este să nu ai regrete. Însă trebuie răbdare şi multă dorinţă pentru a putea folosi într-un mod constructiv informaţia pe care ai obţinut-o, ştiind şi judecând la rece fostele experienţe. Mie lucrul acesta îmi prinde foarte bine, pentru că am ajuns la un echilibru între viaţa personală şi cea de familie. E foarte frumos să-ţi doreşti o carieră de succes, dar cred că în egală măsură e important să ai şi o familie, şi o viaţă personală frumoasă. Nu cred în cei care spun că nimic nu contează în afară de job; aş spune mai degrabă că se ascund de ei înşişi, că încearcă să îngroape sub aceste cuvinte nereuşitele din viaţa privată. Degeaba faci carieră şi eşti admirat de oamenii din afară dacă seara, când ajungi acasă, nu ai cu cine împărţi bucuria.


  • Eşti foarte ataşată de Maria, fetiţa întâlnită într-un cămin de copii, pe care ai luat-o sub aripa ta. Cum o ajuţi să depăşească problemele cu care se confruntă?
Am învăţat multe lucruri de când am grijă de Maria. Am înţeles ce înseamnă să ai răspunderea educaţiei unui copil. Aşa că am încercat să o responsabilizez pe Maria, să o fac să înţeleagă care sunt valorile pe care trebuie să şi le asume şi în aceeaşi măsură a fost un test pentru mine, fiindcă am înţeles cât de mult poţi greşi cu un copil, chiar dacă tu porneşti de la premisa că faci ceva bun pentru el. Acum fac diferenţa între a răsfăţa un copil şi a-l recompensa pentru ceea ce este şi ce face.


  • Povesteai că ai primit oferta de a juca într-un film, dar nu ţi s-a potrivit rolul. Ce personaj crezi că ţi s-ar potrivi?
Cred că aş putea să joc într-un film numai dacă aş simţi că rolul mă provoacă. N-aş accepta participarea decât într-un proiect care să fie făcut la modul cel mai profesionist cu putinţă. Oricum, sunt convinsă că e o experienţă foarte interesantă, pe care mi-aş dori să o experimentez.


Modă cu mesaj

Andreea Raicu a găsit soluţia ca prin intermediul modei să trasmită un mesaj tinerelor adolescente. Astfel, vedeta Prima TV a lansat vineri, 26 septembrie, de Ziua Mondială a Contracepţiei, o serie limitată de tricouri din linia Tssshirt, inscripţionate cu replici de genul "Responsible for life!", "I’m willing but not ready" etc. Banii strânşi din vânzarea tricourilor vor fi donaţi SECS (Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală) pentru susţinerea unei campanii de educaţie sexuală în licee. Creaţiile costă 1.200 RON şi pot fi comandate online de pe www.your-life.ro. De altfel, linia de tricouri lansată de Andreea se bucură de succes şi, de aceea, vedeta va continua să vină pe piaţă cu modele noi. 

×
Subiecte în articol: cover story