x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Încă o acuzaţie de viol pe numele lui Roman Polanski

Încă o acuzaţie de viol pe numele lui Roman Polanski

28 Iul 2010   •   00:00

Cineastul franco-polonez Roman Polanski este din nou acuzat de o femeie de constrângeri sexuale. Fost manechin şi ziaristă la revista "Glamour', Edith Vogelhut îl acuză pe regizor că ar fi drogat-o şi sodomizat-o în 1974, relatează site-ul lesquotidiennes.com.



Într-un interviu postat pe site-ul RadarOnline.com, femeia, acum în vârstă de 57 de ani, povesteşte că avea 21 de ani când a petrecut o seară, stropită cu multă băutură, cu Roman Polanski, în casa actorului Jack Nicholson. Atunci a dansat şi s-a îmbătat. Chiar dacă recunoaşte că se aştepta să aibă o relaţie sexuală cu Polanski, Vogelhut spune că nu credea că va fi "sodomizată". "Am fost umilită şi n-a fost nimeni căruia să-i pot povesti", adaugă fostul manechin, citat de Agerpres.

Potrivit site-ului menţionat, Edith Vogelhut a declarat aceste lucruri procurorului districtului Los Angeles după ce actriţa britanică Charlotte Lewis, 42 de ani, l-a acuzat în luna mai pe cineast de violenţe sexuale exercitate asupra ei în anii 1980, când ea avea doar 16 ani.

Roman Polanski este judecat într-un dosar de moravuri, faptele petrecându-se în 1977, în care era implicată o minoră de 13 ani, Samantha Geiner. Elveţia a refuzat recent să-l extrădeze pe regizor în Statele Unite, însă autorităţile americane au anunţat că vor continua până ce se va face dreptate în acest caz

×
Subiecte în articol: lumea