x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Înnebunit de vuvuzele, un italian a distrus un bar

Înnebunit de vuvuzele, un italian a distrus un bar

26 Iul 2010   •   00:00

Un bărbat iritat de vizitatorii zgomotoşi ai unui bar, situat chiar lângă casa sa, a optat pentru un gest radical: pentru a face linişte, el a distrus barul, relatează luni, în versiunea sa electronică, ziarul La Stampa.



Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, într-un orăşel din Vicenza /nord-est/. Un grup de tineri se distrau zgomotos la bar. Între altele, ei erau înarmaţi cu vuvuzele, instrumentele care emit un sunet strident, atât de îndrăgite de iubitorii de fotbal din Africa de Sud. După recentul Campion Mondial de Fotbal, vuvuzelele au emigrat în lumea întreagă din Republica Sud-Africană.

Potrivit La Stampa, bărbatul, 51 de ani, care nu putea să adoarmă din cauza vuvuzelelor, a ieşit din casă cu o armă de vânătoare. A tras de mai multe ori în aer şi le-a cerut tinerilor să facă linişte. Văzând că rugăminţile sale rămân fără răspuns, bărbatul furios a urcat la bordul maşinii sale pe care a propulsat-o direct în vitrina barului. După o serie de manevre în acelaşi fel, italianul a distrus complet barul, informează Agerpres.

Niciunul dintre clienţii barului nu a avut de suferit, însă protagonistul incidentului a fost internat de urgenţă la spitalul de psihiatrie.

×
Subiecte în articol: lumea