x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubire ca-n filme

Iubire ca-n filme

de Adriana V. Paduraru    |    15 Sep 2006   •   00:00
Iubire ca-n filme
SERIALE&TELENOVELE
Adela Popescu si Dan Bordeianu se intorc Acasa

Indragitii actori Adela Popescu si Dan Bordeianu revin Acasa cu o noua telenovela. "Iubire ca-n filme" este titlul productiei ce va avea premiera luni, de la ora 20:30. Adela este Ioana, o tanara de 23 de ani pe care necazurile nu prea au ocolit-o. Ramasa orfana, ea trebuie sa aiba grija de sora mai mica, Raluca. Pentru ca aceasta sa aiba un viitor mai bun, Ioana incepe sa lucreze ca dansatoare intr-un bar, lasand-o pe Raluca sa creada ca este un psiholog de succes. De cate ori se simte singura si coplesita de probleme, Ioana se uita la filmul sau preferat - "Sunetul muzicii" - si viseaza cu ochii deschisi la o iubire ca in filme.

INTALNIREA. Si visul pare sa i se indeplineasca. In calitate de "psiholog" Ioana il cunoaste pe Stefan (Dan Bordeianu) si cei doi se indragostesc unul de celalalt. El a avut o copilarie aparent de invidiat, dar i-a lipsit iubirea si caldura unui camin. Tatal lui, Petre Varga, a avut o viata cu numeroase aventuri, inclusiv cu dansatoare in cluburi de noapte. De aici si repulsia lui Stefan pentru aceasta categorie de femei. Dupa moartea tatalui sau, Stefan a mostenit o avere impresionanta, dar nu se poate folosi decat de o parte din ea, pentru ca doamna Elvira Varga (Catalina Mustata), mama lui, face orice pentru a-i controla viata. Crezand ca Ioana este un psiholog de prestigiu, Stefan ii cere ajutorul pentru a scapa de santajul constant pe care mama sa il exercita asupra lui.

COLEGE. Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Adriana Nicolae si Steliana Balacianu sunt dansatoarele clubului Princess

TEAMA. Ioana se teme ca Stefan o va parasi cand va afla ca nu este psiholog, ci dansatoare intr-un bar, situatie pe care vrea sa i-o explice in fiecare zi, dar nu o poate face. Insa Elvira are grija ca fiul sau sa afle cum isi castiga Ioana existenta. Astfel, desi Stefan vede in Ioana iubirea vietii lui, el nu este suficient de puternic pentru a-si infrange proprii demoni: gelozia si egoul ranit in momentul in care afla ca Ioana nu este o ilustra psiholoaga ci o dansatoare.

News

Daria, iubirea mea

Marti, 19 septembrie, de la ora 21:00, incepe o alta telenovela ce poarta marca Acasa. "Daria, iubirea mea" este povestea de dragoste dintre Dan Nichita (Adrian Stefan) - un tanar interpret rock ce apreciaza placerile vietii si mai ales aventurile amoroase - si Daria (Victoria Raileanu), o proaspata absolventa de liceu, orfana, care aspira la meseria de balerina.

Datorita grijii unui om de suflet, Gicu Timofte (Sebastian Papaiani), batranul bibliotecar al liceului, Daria locuieste in biblioteca. El o apara de rautatile bibliotecarei Olivia Muscalu (Ana Maria Moldovan), o fiinta rea si intepata. Din momentul in care il cunoaste pe Dan, Daria va trece printr-o multime de situatii dificile provocate de amanta oficiala a acestuia, Silvia Damian (Andreea Bibiri). Ea este un designer de moda fara succes si cauta un sprijin financiar si relatii cu ajutorul carora sa se lanseze, iar Dan este omul perfect pentru planurile ei.

Cand Alexandru Nichita (Adrian Pintea) afla ca este bolnav de cancer, vrea ca fiul sau, Dan, sa mosteneasca afacerile familiei. Din acest moment, in jurul lui Dan se nasc tot felul de intrigi, puse la cale chiar fratele lui, Andi (Alexandru Papadopol). Aparent simpatic, saritor, generos, Andi este de fapt ros de invidie si neputinta, pentru ca el nu e decat fiul adoptiv al lui Alexandru Nichita. (A.V.P.)
×
Subiecte în articol: ioan ştefan