x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun James Hetfield, ţepuit de chelneri

James Hetfield, ţepuit de chelneri

de Oana-Maria Baltoc    |    30 Apr 2010   •   00:00
James Hetfield, ţepuit de chelneri

Solistul trupei Metallica s-a plâns că fost "jefuit" de chelnerii dintr-un restaurant moscovit. Bine, acum nu vă închipuiţi că oamenii i-au băgat mâna în buzunar. Nu, doar i-au încărcat nota de plată, aşa cum mai păţeşti şi în Românica de-ţi stă micul în gât când vezi cât ai de plătit.



James a păţit ruşinea pe când se afla cu trupa la Moscova, pentru a susţine două concerte. Artistul s-a enervat la culme, mai ales că din cauza erupţiei vulcanului din Islanda a fost nevoit să ajungă în Rusia cu trenul. Prin urmare, James nu a suportat ca după atâta chin să mai fie şi luat de fraier împreună cu colegii lui de trupă. Solistul a povestit că toţi membrii grupului Metallica au comandat friptură şi salată în valoare de 8.000 de ruble (aproximativ 270 de dolari).

Hetfield a achitat nota de plată cu cardul său, însă a descoperit ulterior că factura s-a ridicat la peste 19.000 de ruble (aproximativ 650 de dolari). În momentul în care James Hetfield s-a întors la acel restaurant pentru a se plânge de nota de plată piperată, managerul restaurantului i-a arătat o chitanţă pe care apăreau atât suma finală de plată, cât şi semnătura vocalistului american. Asta da ciupeală!

Băieţii de la Metallica vor concerta pentru a treia oară în România pe 26 iunie, la Romexpo din Capitală, în cadrul Sonisphere Festival. Aşa că au şi chelnerii români ocazia să le arăte ruşilor cum se face clientul la notă fără să se prindă.

×
Subiecte în articol: magazin