x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston: Mă voi mărita până la sfârşitul anului

Jennifer Aniston: Mă voi mărita până la sfârşitul anului

27 Feb 2012   •   12:38
Jennifer Aniston: Mă voi mărita până la sfârşitul anului

Jennifer Aniston este nerabdatoare sa se casatoreasca din nou, actrita marturisind ca se va marita cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, pana la sfarsitul anului 2012, scrie Daily Mail.

Jennifer si Justin sunt impreuna de mai bine de un an, insa primul sarut in public a fost saptamana trecuta, cand actrita a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Ei au si un "copil", un caine boxer-pitbull, pe nume Sophie.

"Ma voi marita pana la sfarsitul anului. Radem deseori. Acum ca avem un copil, treburile incep sa devina serioase. Sunt fericita", a spus Jennifer. "Daca el nu ma va cere de sotie pana la finele anului, am terminat-o", a glumit actrita.

Jennifer Aniston a fost casatorita in perioada 29 iulie 2000 - 2 octombrie 2005 cu actorul Brad Pitt, actualul partener de viata al actritei Angelina Jolie. Dupa divort, Aniston a avut trei relatii de scurta durata - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat in cateva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" si "Iron Man - Omul de otel 2".

×