x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jessica Alba vrea să trăiască "verde", dar nu refuză niciodată un pahar de vin

Jessica Alba vrea să trăiască "verde", dar nu refuză niciodată un pahar de vin

28 Noi 2010   •   16:47
Jessica Alba vrea să trăiască "verde", dar nu refuză niciodată un pahar de vin
Sursa foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Jessica Alba, care a făcut furori cu apariţia ei nud în ultmul său film, "Machete", spune că nu îşi lasă fiica să mănânce decât mâncare organică. Actriţa în vârstă de 29 de ani s-a dedicat aproape în totalitate unei vieţii "verzi", aşa că este foarte puţin indulgentă în privinţa fiicei sale Honor, în vârstă de doi ani. "Sunt foarte strictă cu Honor în ceea ce priveşte mâncarea. Este sănătoasă şi are un program bine orgnizat. Mâncăm mâncare organică iar casa noastră este pe cât se poate de verde. Reciclăm, avem o maşină-hibrid, facem tot felul de lucrui din astea", a spus Alba, citată de contactmusic.com.

Actriţa recunoaşte, însă, că, deşi o ţine pe fiica sa sub strictă supraveghere în privinţa mâncării, ea nu rezistă întotdeauna dulciurilor şi mâncării prăjite. "Mănânc prăjeli şi stau trează prea mult de foarte multe ori. Mănânc noaptea tot felul de deserturi şi ar trebui să fac sport. Dar după ce o culc pe fiica mea, prefer mai degrabă un pahar de vin decât să merg la sală" a mai mărturisit actriţa. 
Jessica Alba a mai spus că, contrar aşteptărilor, a devenit mai liberă de când s-a născut fiica sa. Deşi i-a schimbat priorităţile, actriţa spune că faptul de a fi mamă nu i-a schimbat gustul pentru petreceri. "E ciudat, cred că acum sunt mai dezmăţată şi mai liberă decât în trecut. O dată ce o bag la culcare, casa mea se umple de toţi prietenii mamei mele vin în vizită şi dăm petreceri la care se dansează. Probabli nu aş fi făcut avest lucru în trecut. Dar nu, acum nu ies în oraş, stau cu prietenii mei şi asta mă relaxează foarte mult" a mai povestit actriţa.

×
Subiecte în articol: mediu regim jessica alba