x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Joan Baez a ajuns la spital după ce a căzut de la 6 metri înălţime

Joan Baez a ajuns la spital după ce a căzut de la 6 metri înălţime

21 Noi 2010   •   17:06
Joan Baez a ajuns la spital după ce a căzut de la 6 metri înălţime

Cunoscuta cântăreaţă de muzică folk a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce, în urmă cu câteva zile, a căzut din căsuţa din copac pe care o are în grădina sa.

Potrivit purtătorului ei de cuvânt, Baez a alunecat de pe o treaptă şi s-a rostogolit când cobora de pe platforma căsuţei din copac şi, aflată la 6 metri înălţime. Ea a fost tratată la spitalui Stanford Hospital din California, şi în prezent este acasă, odihninduţse confortabil, scrie contactmusic.com. Joan Baez a recunoscut în trecut că adoră să doarmă adesea în căsuţa ei suspendată, construită într-un stejar bătrân de 200 de ani.

Cântăreaţa, în vârstă de 70 de ani, spune că a ales acest copac pentru că are nevoie de un loc unde să mediteze, să scrie şi să se simtă aproape de natură. "Dorm în copac pe parcursul întregii veri. Mă caţăr pe scară, cu frânghii şi altele asemănătoare. Păsările sunt acolo în fiecare dimineaţă. Câteodată zboară atât de aproape de faţa mea încât pot să simt unda de aer creată de aripile lor. Asta înseamnă Raiul pentru mine" a povestit ea. Baez, care a devenit celebră prin cântecele ei care susţineau drepturile civile prin melodii precum "We Shall Overcome",a fost cunoscută în trecut şi ca fiind iubita lui Bob Dylan, din 1961 până în 1964. În 2006, Joan Baez a protestat într-un mod neaşteptat împotriva demolării unei grădini urbane din Los Angeles, urcându-se într-unul dintre copacii de acolo împreună cu alţi protestatari. (foto: REUTERS)

×