x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John Travolta n-are voie să vorbească la naşterea fiului său

John Travolta n-are voie să vorbească la naşterea fiului său

17 Noi 2010   •   11:53
John Travolta n-are voie să vorbească la naşterea fiului său

137964-preson.jpgJohn Travoltă şi Kelly Preston aşteaptă un băiat, care ar trebui să se nască în jurul datei de 17 decembrie. Ei au anunţat deja că îl vor numi Benjamin. Până aici, nimic spectaculos, toate par a fi evenimente obişnuite, mai ales în viaţa unui cuplu care este căsătorit de 19 ani. Surpriza vine, însă, atunci când afli că viitorii părinţi nu au voie să i se adreseze odraslei în primele şapte zile de la naştere.

Membrii bisericii scientologice vor înţelege, probabil acest fenomen, având în vedere că aceasta este una dintre "indicaţiile" pe care le sugerează acestă credinţă. Şi cum cei doi actori sunt adepţi convinşi ai scientologiei, şi-au propus, cel puţin de această dată, să respecte toate datinile.  Astfel, atât Kelly Preston, cât şi John Travolta nu au voie să vorbească, să asculte muzică sau să ţipe pe tot parcursul naşterii, scrie PopEater.com. Soţia actorului speră ca de data aceasta să se descurce ceva mai bine decât la naşterea ficei lor, Ella Bleu, în  anul 2000. Atunci, după 13 ore de travaliu, Kelly n-a mai rezistat şi i-a cerut soţului său să o ducă la spital pentru o injecţie epidurală, pe care nu a mai ajuns să o facă din cauza traficului, povestea Preston în trecut.

După naştere, viitorii părinţi spun că lui Benjamin i se va acorda "tratamentul tăcerii" timp de şapte zile zile. În plus, pe toată această perioadă, dogmele scientologice menţionează şi că bebeluşul nu are voie să fie înţepat pentru teste medicale. Dacă viitoarea mamă va reuşi să muşte zdravăn din pernă pentru nu scoate nici un sunet, atunci, cel mai probabil, bebeluşul Bemjamin va fi singurul căruia i se va auzi vocea în cameră, deoarece, potrivit unei surse din apropierea cuplului, toată lumea prezentă la eveniment a fost bine instruită să nu scoată nici măcar un oftat. Celor doi probabil că nu le rămâne decât să spere că Benjamin se va grbi ceva mai mult decât sora sa mai mare să intre în această lume.

×