x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp: "Întotdeauna am vrut să lucrez cu Angie"

Johnny Depp: "Întotdeauna am vrut să lucrez cu Angie"

17 Noi 2010   •   12:51
Johnny Depp: "Întotdeauna am vrut să lucrez cu Angie"

Sunt doi dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, dar Johnny Depp şi Angelina Jolie nu au avut ocazia să se cunoască înainte de începerea filmărilor pentru „The Tourist”.  Cei doi, consideraţi cuplul de vis pentru directorii de casting hollywoodieni,  au creat ânsă o legătură care are toate şansele de a se transforma într-o prietenie îndelungată.  Aceasta se bazează mai ales pe poveştile pe care şi le-au împărtăşit despre familiile lor, scrie dailymail.co.uk.

„Am stat acolo şi am trăncănit despre copii. Şi a fost o eliberare uriaşă. Am fost plăcut surprins că are un simţ al umorului extrem de vicios. Este o femeie cu adevărat cool”, a declarat Depp. Potrivit publicaţiei britanice, Angelina Jolie a fost cam neliniştită când a trebuit să îl întâlnească pe actorul în vârstă de 47 de ani. Dar s-a mai calmat când a văzut fotografii cu familia lui. „Cât aşteptam, am observat fotografii frumoase. Este un artist şi simţi asta în orice spaţiu s-ar afla. Când a intrat, era la fel de interesant, aşa cum speram să fie”, a declarat ea. Actriţa a spus, de asemenea, că întotdeauna a fost un mare fan al lui Depp, urmărind de nenumărate ori împreună cu copiii săi filmul "Alice în ţara minunilor", care îl are ca protagonist pe Johnny Depp.

Depp a mai povestit că nu ştia la ce să se aştepte în momentul în care a cunoscut-o pe Jolie. "S-a scris atât despre Angie şi Brad. Ei sunt un fel de Eliyzabeth Taylor şi Richard Burton ai zilelor noastre. Ştiam că este un mare star, dar nu aveam idee la ce să mă aştept". Cei doi locuiesc amândoi în Franţa, dar nu s-au văzut niciodată până la filmările peliculei "The Tourist". "Nu suntem nici unul dintre noi persoane foarte sociale. Cred că nici unul dintre noi nu iese prea mult din propria locuinţă, mai ales în Franţa. Suntem amândoi închişi în case" a mai spus Angelina Jolie.

×