x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp s-a mutat într-o rulotă de peste 1 milion de dolari

Johnny Depp s-a mutat într-o rulotă de peste 1 milion de dolari

23 Noi 2010   •   12:14
Johnny Depp s-a mutat într-o rulotă de peste 1 milion de dolari

Când interpretezi rolul principal într-o producţie precum "Piraţii din Caraibe" şi nimic nu se poate face fără tine, poţi cu siguranţă să te bazezi pe principiul "Eu cer şi voi îmi daţi că altfel nu se poate".

Dacă e să plecăm urechea la zvonurile care circulă prin presa tabloidă, fără maliţiozitate putem spune că Johnny Depp a şi făcut acest lucru deja. Potrivit publicaţiei Daily Star din Marea Britanie, citată de contactmusic.com, actorul a reuşit să convingă producătorii peliculei "Pirates of Carribean: On Stranger Tides" să îi acorde mai mult de 1 milion şi jumătate de dolari pentru...rulota pe care o foloseşte pe platoul de filmare. ""Johnny are propriul decorator de interioare căruia i-a dat mână liberă să facă o serie de cheltuieli exorbitante cu antichităţi şi covoare ţesute manual", a declarat o sursă din inetriorul echipei de producţie.

Se pare că Johnny Depp şi-a dorit foarte mult un spaţiu care să âl ajute să se recreeze, decorat cu lămpi marocane, perne de divan, oglinzi şi pardoseală mozaic. "Echipa a fost şocată că i s-a acordat un astfel de buget pentru rulotă, dar este starul francizei "Pirates of Carribean" aşa că ce Johnny doreşte, Johnny primeşte" a mai adăugat sursa. Johnny Depp nu a uitat însă nici de echipa de pe platoul de filmare. Potrivit aceleiaşi publicaţii britanice, el a cheltuit aproape 65.000 de dolari pe haine groase pentru ceilalţi membri ai echipei, deoarece era îngrijorat că ei suferă de frig în timpul filmărilor.

×