x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Timberlake şi Lady Gaga îşi vor înscena moartea virtuală

Justin Timberlake şi Lady Gaga îşi vor înscena moartea virtuală

28 Noi 2010   •   10:27
Justin Timberlake şi Lady Gaga îşi vor înscena moartea virtuală

Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher şi alte celebrităţi s-au alăturat unei noi companii intitulate "Digital Life Sacrifice" alături de organizaţia caritabilă a artistei Alicia Keys, "Keep a Child Alive".

Artiştii intenţionează să se retragă marţi, de Ziua Mondială a anti-SIDA, de pe platforme sociale online precum Facebook şi Twitter. Participanţii la campanie se vor înscrie din nou atunci când asociaţia caritabilă va reuşi să strângă un milion de dolari, scrie AFP, citată de Agerpres.

Pentru campanie, la care vor mai lua parte Jennifer Hudson, Ryan Seacrest, Kim şi Khloe Kardashian, Elijah Wood, Serena Williams, Janelle Monae şi soţul Aliciei Keys, Swizz Beatz, celebrităţile au filmat înregistrări cu "ultima postare şi testament", şi vor apărea în spoturi în care sunt arătaţi culcaţi în sicrie, pentru a semnifica ceea ce campania numeşte a fi morţile lor digitale.

"Este atât de important să vă şocăm astfel încât să vă trezim. Nu este vorba că oamenilor nu le pasă sau că nu vor să facă ceva, ci doar că nu s-au gândit la asta în acest astfel", a declarat Alicia Keys într-un interviu.

Sursa foto: vipwallpapers.net

×