x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kafka, frate! O BUNICA si-a nascut PROPRIUL NEPOT! (VIDEO)

Kafka, frate! O BUNICA si-a nascut PROPRIUL NEPOT! (VIDEO)

09 Mar 2015   •   09:53
Kafka, frate! O BUNICA si-a nascut PROPRIUL NEPOT! (VIDEO)

Premisele scenetei in care Horatiu Malaele explica de ce a ajuns nebun cu nervii sunt perfect indeplinite: o britanica in varsta de 46 de ani a anuntat public ca a devenit bunica, ea fiind cea care a si dat nastere propriului nepot!

Anne-Marie Casson, cea care cumuleaza cele doua calitati de mama si bunica a propriului nepot, a fost inseminata artificial cu produsul rezultat in urma fertilizarii unui ovul donat cu sperma fiului sau, Kyle.
O operatie de cezariana efectuata la finalul celor noua luni de sarcina, l-a adus intr-o lume destul de ciudata pe nepotul sau Miles, care, la opt luni de la livrare a fost adoptat de tatal lui biologic, fiul mamei sale.

Tot acest balet la limita suprarealismului s-a produs doar din dorinta lui Kyle, in varsta de 22 de ani, celibatar, muncitor intr-un supermarket si homosexual, de a avea un urmas.

Desi familia a incercat sa camufleze evenimentul, lucrurile au devenit publice in momentul in care instanta a trebuit sa judece legalitatea adoptiei bebelusului, prin care Kyle a devenit tatal legal al micutului, in ciuda faptului ca in fata legii ii era frate.

"Bebelusul nu are nicio legatura biologica cu mine, este doar nepotul meu. Dragostea pentru fiul meu m-a convins sa trec prin aceasta experienta", a declarat mama/bunica intr-un interviu acordat unui post de televiziune britanic.

"Inteleg faptul ca nu toata lumea va fi de acord, dar isi pot vedea mai departe de parerile lor, eu am un fiu si sunt foarte fericit din aceasta cauza. Atat timp cat o persoana poate oferi un camin si dragoste unui copil, nu vad de ce i-ar trebui refuzat dreptul de a fi parinte. Este primul caz de acest gen, dar pentru mine a meritat riscul. Ma gandeam de cativa ani la asta, dar doar recent m-am simtit suficient de matur si de stabil din punct de vedere financiar pentru a avea un copil. Am propria mea casa, am o slujba buna, o familie nemaipomenita si un grup de prieteni care ma sustine“, a declarat proaspatul tatic/frate.

×