x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Karl Lagerfeld, jefuit la Moscova

Karl Lagerfeld, jefuit la Moscova

02 Dec 2010   •   11:15
Karl Lagerfeld, jefuit la Moscova
Sursa foto: /Reuters
Creatorul de modă şi asistenţii săi au fost jefuiţi în timpul unui eveniment privat legat de prezentarea calendarului Pirelli. La ceremonia organizată cu acest prilej, care a avut loc în sediul Teatrului Stanislavski Dancenko, creatorul de modă de 77 de ani a mers flamând şi cu un dosar de documente sub braţ, şi a ieşit sătul, însă fără mapă.

Lagerfeld s-a aflat la o masă cu responsabili de la reprezentanţa rusă a Chanel, relatează portalul lifeshowbiz.ru, citat de Agerpres. Toţi s-au dus apoi la bar, fără să-şi fi luat şi lucrurile personale - au relatat câţiva ziarişti de la revista Vogue, care au fost invitaţi la prezentare. Când au revenit, nu au mai găsit nimic: cineva reuşise să sustragă mapa lui Lagerfeld, la prima vedere plină cu documente, iar asistenţilor săi le-au dispărut telefoanele mobile, au povestit aceştia.

Creatorul de modă nu a făcut o sesizare la poliţie, însă a mărturisit că e un moment extrem de neplăcut, care i-a stricat întreaga sărbătoare, au spus organizatorii prezentării calendarului.

"Este cel mai oribil eveniment Pirelli", a afirmat unul dintre organizatori, adăugând că festivitatea de la Moscova a beneficiat de un buget decent. Este clar că cineva s-a folosit de prilej pentru a spăla nişte bani, a mai spus acesta, citat, sub rezerva anonimatului, de portalul Life News.

×