x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss lansează propria gamă de bijuterii

Kate Moss lansează propria gamă de bijuterii

29 Oct 2010   •   00:00
Kate Moss lansează propria gamă de bijuterii

Kate Moss va lansa săptămâna viitoare o linie de bijuterii pentru lanţul de magazine Tripshop, informează vogue.com. Bijuteriile în stil vintage, includ pietre semi-preţioase. Top-modelul britanic, care crează de cinci ani ţinute pentru aceeaşi gamă de magazine, va lansa şi o nouă serie vestimentară complementară colecţiei de bijuterii.

Potrivit vedetei, aceasta este cea de-a paisprezecea şi ultima gamă vestimentară pe care o va concepe pentru Topshop, dar colaborarea dintre ei nu se va opri aici, Moss anunţând că lucrează încă împreună cu Philip Green, magnatul britanic care deţine celebrul lanţ de magazine, la un proiect special pentru viitorul apropiat. Top-modelul nu a dat însă detalii.

Kate Moss a atras atenţia presei în legătură cu această colecţie cu atât mai mult cu cât a anunţat că va poza topless pentru campania de publicitate a creatorului de bijuterii David Yurman, cei doi fiind deja la a doua colaborare de acest gen. Moss a mai apărut, în trecut, în fotografii asemănatoare pentru publicaţii precum Vogue, Interview sau Love.

Lansarea liniei de bijuterii planificată de Kate Moss la Topshop coincide, de asemenea, cu ştirea potrivit căreia fostul iubit al top-modelului, cântăreţul Pete Doherty, s-a asociat cu ceatoarea britanică de bijuterii Hannah Martin pentru a crea o colecţie similară de accesorii vintage, denumită Albion Trinketry.

×
Subiecte în articol: lumea