x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kommand-o 4x4 de la Suzuki si Daylight

Kommand-o 4x4 de la Suzuki si Daylight

06 Oct 2004   •   00:00

Agentia Daylight desfasoara pentru clientul sau B&S Motors, dealer oficial Suzuki in Romania, o campanie de promovare a gamei de 4x4 a producatorului japonez: Grand Vitara, Jimny, Ignis si XL 7.

Cei patru protagonisti ai campaniei sunt prezentati in ad-ul Komand-o. Conceptul ales poate aprinde usor mintea oricarui amator de off-road. Imaginea printului ne prezinta patru modele de masini, pregatite parca pentru lupta cu soselele de la noi.

REALITATE CREATIVA. Masinile de teren sunt insotite de un slogan cat se poate de sugestiv: Kommand-o. Si scurta prezentare este in acelasi spirit ca si sloganul:

Cartier general: Suzuki, Divizia: luptatoare de gherila, Profil: forta, rapiditate, anduranta, Misiune: antrenate sa ia cu asalt orice drum, indiferent de dificultate.

Misiunea dificila pe care a avut-o agentia Daylight a fost aceea de a prezenta intr-un concept creativ, nu un singur automobil, ci o intreaga gama. Campania de promovare este o reusita datorita faptului ca agentia a stiut sa exploateze realitatea romaneasca. Mai exact, dificultatea sofatului pe drumurile de o calitate indoielnica. Campania este in derulare in presa de specialitate. (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului