x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La cheremul starurilor

La cheremul starurilor

de Oana-Maria Baltoc    |    07 Mai 2010   •   00:00
La cheremul starurilor
Sursa foto: Kevin Lamarque/Reuters

Păţaniile asistentei personale a personajului interpretat de Meryl Streep în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada" sunt inspirate din viaţa reală, mai exact din întâmplările povestite de asistenţii personali ai celebrităţilor de la Hollywood. Foştii angajaţi ai vedetelor au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, ce responsabilităţi are asistentul unui VIP de calibru.

Total sărit de pe fix se dovedeşte Jack Nicholson. Prin anii '70, actorul avea obiceiul să-şi angajeze un însoţitor mai mic de înălţime decât el, numai pentru a se simţi bine.

în public. Tot la capitolul imagine se poate aminti şi de asistenţii personali pe care Nicholson îi invita la întâlnirile şi petrecerile la care lua parte, numai pentru ca aceştia să rămână fără argumente într-o "întâmplătoare" discuţie contradictorie pe care ar fi avut-o în faţa audienţei. Un fel de reprezentaţie în care inteligenţa lui Jack Nicholson trebuia să iasă la suprafaţă ca uleiul deasupra apei.

La capitolul cerinţe scârboase, vedeta de televiziune Rosie O'Donnell şi-a convins asistenta să-i smulgă firele de păr din bărbie, iar actriţa Anne Heche şi-a transformat angajata în cosmeticiană şi săptămânal se lăsa epilată inghinal de mânuţele ei pricepute. Despre angajatele lui Naomi Campbell nu are rost să amintim prea mult. Este suficient să spunem că top-modelul consideră bătaia sfântă. Cât despre beneficiile asistenţilor personali: bilete gratuite la concerte, intrarea asigurată la cele mai tari petreceri cu vedete şi prezentări de modă, un salariu cu cinci zerouri în coadă pe an, zboruri la business class, tratamente cosmetice de top.

Nu mulţi ştiau că Sylvester Stallone avea o doleanţă foarte intimă ce ţinea de confortul personal. Dar s-a aflat, după ce un fost asistent a dezvăluit că omul nu concepea să îmbrace lenjeria intimă dacă aceasta nu era încălzită în prealabil. Iar când se afla pe platourile de filmare, Rambo dădea indicaţii cât se poate de clare: chiloţii trebuia să fie călcaţi bine şi perpeliţi până pe la 25 de grade Celsius.

Un caz proaspăt, unde nu este clar dacă o fostă asistentă lui Barack Obama a considerat că partida de sex cu preşedintele intră la capitolul îndatoriri de serviciu sau beneficii ale angajatului, a transpirat săptămâna trecută în presa americană. Se pare că Vera Baker, una dintre asistentele personale ale celui mai puternic om din lume, a făcut dovada calităţilor sale profesionale într-o cameră de hotel. Şi ar exista şi o înregistrare video care să-i dovedească priceperea.

×
Subiecte în articol: magazin