x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga cântă pentru tinerii căsătoriţi

Lady Gaga cântă pentru tinerii căsătoriţi

02 Noi 2010   •   00:00
Lady Gaga cântă pentru tinerii căsătoriţi

Lady Gaga a surprins clienţii unui bar londonez, cântând pentru o pereche de tineri nou căsătoriţi.



Excentrica interpretă, aflând că tinerii abia s-au căsătorit, a insistat să i se facă rost de o chitară pentru cineva care să o acompanieze şi s-a grăbit să le facă un cadou, cântând "Gimme Shelter" a trupei Rolling Stone, la petrecerea pe care Ewan şi Julie Searle o aveau în barul Raven din Londra, scrie The Sun.

"A fost incredibil. Toastam cu şampanie şi bere pentru viitorul nostru împreună cu nişte tipi pe care i-am cunoscut unde eram cazaţi, când Gaga, îmbrcată într-o fabuloasă rochie de culoare vişinie, a intrat în bar şi a comandat de băut pentru toată lumea" a spus Julie Searle. "Când i-am spus că abia ne-am căsătorit, ea a replicat că acest eveniment merită un cântec. A întrebat dacă ştie cineva să cânte la chitară. Un prieten francez s-a dus şi a luat-o pe a lui, şi. după ce s-a întors, au cântat împreună pentru noi. A fost foarte drăguţ din partea ei" a mai adăugat tânăra.

Lady Gaga, pe numele său real, Stefani Germanotta, a dezvăluit că şi ea vrea să se căsătorească  în Marea Britanie, şi speră să îşi pună pirostriile într-un castel. Cântăreaţa, care se zvoneşte că s-ar întâlni din nou cu muzicianul Luc Carl, le-a spus prietenilor că, la nunta sa, vrea o trăsură trasă de cai şi pe dansatoarea de vodevil Dita von Teese care să iasă dintr-un tort.

×
Subiecte în articol: lumea