x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leonard Cohen pleacă în primul turneu mondial din ultimii 15 ani

Leonard Cohen pleacă în primul turneu mondial din ultimii 15 ani

de Jurnalul National    |    16 Ian 2008   •   00:00

15:07 • Cântăreţul şi scriitorul canadian Leonard Cohen va pleca în curând în primul său turneu mondial din ultimii 15 ani, care va cuprinde concerte în Canada, Statele Unite şi Europa, potrivit cotidianului La Presse

Cântăreţul şi scriitorul canadian Leonard Cohen va pleca în curând în primul său turneu mondial din ultimii 15 ani, care va cuprinde concerte în Canada, Statele Unite şi Europa, potrivit cotidianului La Presse, citat de AFP. Autorul hiturilor "Suzanne" şi "So long Marianne" a declarat pentru La Presse că detaliile despre acest turneu, care va debuta cu concerte în estul Canadei, vor fi făcute publice în februarie. "În prezent, îmi organizez echipa de muzicieni. Nu am mai cântat la chitară de 14 ani, deci simt o mare nelinişte", a declarat acesta.

Leonard Cohen, care va împlini 74 de ani în septembrie şi care îşi împarte timpul între Montréal şi Los Angeles, va avea concerte în Canada şi Statele Unite în mai, urmând să ajungă în Europa în această vară, potrivit La Presse. Cântăreţul va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame pe 10 martie, la New York, alături de Madonna, starul rock John Mellencamp, grupul pop The Dave Clark Five şi rockerii de la The Ventures.

×
Subiecte în articol: magazin