x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Love(le) stori!

Love(le) stori!

05 Ian 2010   •   00:00
Love(le) stori!

Cum cu omenia am fraternizat încă de la naştere, nu făcea ca sufletul nostru să rămână insesibil la o poveste de dragoste intercontinentală. Mai ales când numele unuia dintre protagonişti tinde să fie în tot şi în toate: Prigoană!

Cu vorbe mici şi cu păreri cât mai puţin subiective să ne apropiem de poveste. De la început precizăm că se lasă cu trădare, perversitate, sexoşenie şi dezvirginare, toate incredibile şi lăsătoare de gură căscată.

Silvius, al doilea în dinastia Prigoană a pornit în bejenia studiilor eminente tocmai unde s-au unit statele, în America. De acolo eforturile sale în asimilarea celori mai noi culmi ale ştiinţelor se vor întrupa, ca şi în cazul fratelui său, aşa cum e normal, într-o meritată candidatură parlamentară, dacă nu se va hotărî Seniorul să ne nefericească cu Bahmu' până atunci.

Între timp: ochi alunecoşi, inimă zburdalnică, naviga pe ale tinereţii valuri. Şi cum şade bine generaţiei sale, şi pe internet!  Acolo se înfrupta cu nesaţ dorul său de moşie, de tot ceea ce-i românesc, întrupat în formele sale femeieşti de Romina.
O altă Penelopa modernă care visa, aşa cum o caracterizează şi numele - Gingaşu, la vremurile în care înrobită de dragostea curată ce arde în sufletul său se va apuca de domestica îndeletnicire a spălatului de izmene la casa ei, unde printre oalele de mâncare aburindă şi cârpitul ţoalelor deteriorate s-apuce să contribuie şi la procrearea speciei umane prin aportul unei noi generaţii de plozi, toţi mucoşi, dar cu atitudine civică, de la ramura masculină a familiei.

Numa' că  totul s-a spulberat, ca-n viaţă. Visele n-au cum să mai fie realitatea, nici măcar etno! Filosofic, Romina a sintetizat drama în următoarele cuvinte: "Perversa, mi-a suflat gagicul!".
Perversa e blondă, perversa e studentă, şi nu în ultimul rând, pervesa e din Urziceni, Liga Campionilor, frate! Şi, era să uităm, ex-prietenă a Rominei.

Daniela, cum se zice la tabloid, e ultima redută cucerită de Silvius, deşi nu s-ar putea zice c-ar fi fost îndârjire în faţa procesului cotropitor.
Predarea s-a înfaptuit în mod planificat, stăruinţa şi investigaţia fiind atributele care i-au oferit Danielei id-ul de mess al lui Silvius. Cu asl chiar azi, c-un buzz chiar maine, dorinţa-i gata, iar într-un chat de săptămâni, lui Silvius îi cade. Dragă fata!

Şi a căzut cu vreme de club la ceas de seară, chiar la cumpăna dintre ani, cu galeşe şi tandre schimburi de dovezi de iubire, dar şi cu schimburi de proprietate, după cum zice concurenţa, Romina, de bani şi de telefon de ultim răcnet al fiţelor în domeniul mobil.

Iubirea pierdută nu poate fi preţuită de Romina, în schimb banii şi telefonul mobil pot! Mai ales când suvenirul amintirilor o chinuieşte, rememorând momentul amar al sărbătorii unei zile de naştere în care, mai puţin galant, Silvius a onorat masa cu una bucată cola, d-a stat săraca fată vreme de şapte ore tete-a-tete numai cu acea sticla, îmbătată fiind doar de aburii iubirii. Gestul poate fi totuşi apreciat, conform îndemnurilor la sănătate, ce se dau la intervale regulate pe televizor, unde e înfierat consumul exagerat de zahăr şi băuturi alcoolice.

Romina îşi varsă amarul pe umărul prietenesc al tabloidului, Daniela a profitat la maxim de inocenţa lui Silvius deprinzându-l la fructul iubirii, determinând schimbarea de statut a virginităţii acestuia, care,  iată, a fost, şi nu mai este! Cu această ocazie sunt menţionate şi minţile lui Silvius, care ar fi fost sucite de eveniment şi care ar fi fost transformat din Făt frumos-ul timid şi studios în mult mai omenesc-pofticiosul zmeu!

Şi cum Pandora a avut în cutie speranţa, Romina are curajul d-a fi bărbată şi speră ca minţile, şi orice altceva o mai fi sucit la Silvius, să revină la statutul normal, anterior deflorării, şi ea să-şi regăseasca privirile adâncindu-se din nou, poate pentru mai mult de şapte ore, în aceeaşi sticla de cola, în care păstrează, încă vie, flacăra iubirii. Punct!
poveste preluată de pe mult mai cititul Cancan, fără de care nu ar fi existat

×
Subiecte în articol: lumea