x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Madonna 50

Madonna 50

de Oana-Maria Baltoc    |    22 Aug 2008   •   00:00

Regina muzicii pop, sărbătorită la Mamaia
Revista Eve a dat sîmbătă, 16 august, o petrecere în Mamaia, pe terasa La Cucaracha, cu ocazia zilei de naştere a celebrei cîntăreţe care a împlininit 50 de ani. În cadrul evenimentului a avut loc o prezentare look a like Madonna, la care au participat Crina Abrudan, Alina Radu, Luiza Bogdan, Andreea Spătaru şi, pentru că este cel mai înfocat fan al Madonnei, Dana Savuică.



Regina muzicii pop, sărbătorită la Mamaia
Revista Eve a dat sîmbătă, 16 august, o petrecere în Mamaia, pe terasa La Cucaracha, cu ocazia zilei de naştere a celebrei cîntăreţe care a împlininit 50 de ani. În cadrul evenimentului a avut loc o prezentare look a like Madonna, la care au participat Crina Abrudan, Alina Radu, Luiza Bogdan, Andreea Spătaru şi, pentru că este cel mai înfocat fan al Madonnei, Dana Savuică. Directorul editorial al revistei Eve şi-a făcut  intrarea în scenă pe melodia "4 Minutes". De asemenea, fiecare dintre invitatele speciale a fost aranjată pentru a semăna cît mai mult cu celebra interpretă, în anumite perioade ale carierei sale. Astfel, vedeta Antenei 1 Crina Abrudan a fost o Material Girls desăvîrşită, Alina Radu a defilat Like a Virgin, Andreea Spătaru a dovedit că a fost alegerea potrivită pentru a reprezenta hit-ul Music, iar Oana Mareş a arătat cum trebuie să arate o femeie Vogue. Nu au lipsit momentele de coregrafie şi concursurile cu premii speciale, de la premiile sponsorului, tricouri ediţie limitată Madonna şi telefoane mobile, pînă la CD-uri Madonna, Hard Candy-Special Edition oferite de A&A Records/ War­ner Music Licensee. "Dacă cineva m-ar ruga să dau o definiţie la «Super Woman» i-aş răspunde simplu: Madonna", a declarat Dana Savuică.



S-a însurat Rupiţă!

Vali Rupiţă, interpretul lui nea Fane din telenovela "Regina", care va fi difuzată din toamnă la Acasă TV, s-a căsătorit sîmbătă, 16 august, într-un decor de poveste. Vali şi Mo­nica au lucrat la scenariul nunţii lor foarte mult timp şi au ales să îşi oficializeze relaţia pe malul lacului de la Buftea, locul unde s-au şi cunoscut. Ca pe orice ginere, nici pe Vali nu l-au ocolit emoţiile: "Trăirea cea mai pu­ternică am avut-o în momentul în care am auzit primele acorduri ale marşului nupţial al lui Mendelssohn". Dacă de obicei se fură mireasa, la miezul nopţii Vali nu a rămas fără soţie, ci fără naşă. După nuntă mirii îşi vor petrece luna de miere la Frankfurt şi la Paris.

×
Subiecte în articol: party time