x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maria Dinulescu sI Ioan Isaiu,in telenovela Vocea inimii

Maria Dinulescu sI Ioan Isaiu,in telenovela Vocea inimii

de Claudia Daboveanu    |    08 Sep 2006   •   00:00
Maria Dinulescu sI Ioan Isaiu,in telenovela Vocea inimii

Telecomanda / (Rauta)cizme - Teo, CNSAS, Stoicikov, Tom si Jerry / Vedete - Livia Taloi / Muzica - Talente cu handicap / Film - Aventuri cu ala micu’ / Carte - Miracolele naturii / Muzica - Ducesa se destainuie / Muzica - Cinci magnifici / PSI - Kama Sutra pentru idioti / Punctul pe G - Buclucul cu femeia moderna / Auto - Eos, zeita apusului / Mistere - Biserica lui Tom Jones / Sport - Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti / Documentar - Zborul 175 / Seriale & Telenovele - Punct de criza / Divertisment - Gala Grilei /

Antena 1 ne ofera, incepand cu 10 septembrie, superproductia "Vocea inimii"

Nu mai e nimic un secret (nici macar al Mariei...) ca productiile semnate Valeriu Lazarov au un succes-monstru. Celebrul producator de emisiuni de divertisment tv a mizat de asta data pe o telenovela ale carei filmari sunt in plina desfasurare: "Vocea inimii". Olga Delia Mateescu, Alexandru Repan, Cezara Dafinescu, Marius Bodochi, Alexandrina Halic, Andreea Macelaru Sofron, Maria Dinulescu si Ioan Isaiu sunt doar cativa dintre cunoscutii actori care dau viata personajelor telenovelei.

MARIA-SIDONIA. Nu vom deconspira prea multe, va vom face cunostinta cu doar doua dintre personajele-cheie din "Vocea inimii": Sidonia Banu si Bogdan Popovici, alias Maria Dinulescu si Ioan Isaiu. Intamplator sau nu, doi actori foarte indragiti. Daca pe Ioan l-a facut faimos rolul Octavian Barbulescu, din "Secretul Mariei", pe Maria o stim atat din productii de televiziune, cat mai ales din teatru si film. Cu scurtmetrajul "Trafic", al regizorului Catalin Mitulescu, unde interpreta rolul unei vanzatoare de cola, a obtinut Palme D’Or, la Cannes. Taranca, tiganca, vatmanita, prostituata, iata alte roluri pe care frumusetea ei rapitoare n-a impiedicat-o sa le joace. In "Vocea inimii", Maria ii da viata Sidoniei, o fata plina de energie, cu un trecut cu multe incercari, care au convins-o ca lupta este cheia vietii.

IOAN-BOGDAN. Cat despre Ioan, el este interpretul lui Bogdan Popovici, un arhitect (si el!) batut de soarta. Sotia i-a murit intr-un accident, iar el e preocupat sa afle adevarul legat de aceasta tragedie. Isaiu spune ca personajul e pe placul lui si ca e o mare bucurie pentru el sa se (re)intalneasca la filmari cu mari actori, precum Olga Delia Mateescu, de la care recunoaste ca a "furat" multe taine legate de aceasta profesie, in care autocontrolul si disciplina sunt obligatorii. Cum interactioneaza Sidonia si Bogdan va lasam sa descoperiti singuri.

VOCEA INIMII A VORBIT

Reclama care anunta in presa cu surle si tobe data premierei telenovelei - nu uitati, 10 septembrie! - are o intrebare care te pune pe ganduri: "Daca destinul te-ar lasa pe tine sa alegi o singura carte, ce ai alege?". Maria raspunde prompt: "Linistea sufleteasca!". Ioan e mai misterios: "Destinul deja mi-a oferit o carte castigatoare. Acum, depinde de mine s-o valorific".

×
Subiecte în articol: maria ioan vocea inimii