x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mark Ruffalo, suspectat de terorism în Pennsylvania

Mark Ruffalo, suspectat de terorism în Pennsylvania

29 Noi 2010   •   13:38
Mark Ruffalo, suspectat de terorism în Pennsylvania
Sursa foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Mark Ruffalo a fost inclus de autorităţile statului Pennsylvania pe lista persoanelor suspecte de implicare în activităţi teroriste, după ce actorul american a susţinut şi promovat "Gasland", un documentar cu "o mare încărcătură politică".

Actorul american a fost inclus pe această listă după ce a organizat şi sprijinit, la începutul anului, o serie de proiecţii ale controversatului documentar "Gasland", regizat şi scris de Josh Fox. Acest film se opune politicii americane din domeniul extracţiei de gaze naturale, informează publicaţia hollywoodreporter.com, preluată de Mediafax. Mark Ruffalo, care a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "Margaret", regizat de Kenneth Lonergan şi avându-i în distribuţie pe Matt Damon şi Anna Paquin, a declarat într-un interviu recent acordat revistei GQ că nu este deranjat de includerea sa pe celebra listă, considerând că această situaţie este mai degrabă "al dracului de amuzantă".

Mark Ruffalo, în vârstă de 43 de ani, este actor, producător, regizor şi scenarist american, el remarcându-se graţie rolurilor din "Apartamentul 12" (2001), "Strălucirea eternă a minţii neprihănite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004), "I se spunea Zodiac/ Zodiac" (2007), "Shutter Island" (2009) şi "The Kids Are All Right" (2010).

×