x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Melodie venită de pe Marte! Ce artist şi-a lansat piesa de pe Planeta Roşie cu ajutorul robotului spaţial Curiosity (VIDEO)

Melodie venită de pe Marte! Ce artist şi-a lansat piesa de pe Planeta Roşie cu ajutorul robotului spaţial Curiosity (VIDEO)

29 Aug 2012   •   11:16
Melodie venită de pe Marte! Ce artist şi-a lansat piesa de pe Planeta Roşie cu ajutorul robotului spaţial Curiosity (VIDEO)

Rapper-ul Will.i.am si-a lansat noul single direct de pe planeta Marte, prin intermediul roverului Curiosity. Robotul spatial a retransmis spre Pamant piesa "Reach for the Stars", prima melodie difuzata de pe o alta planeta, anunta Associated Press.


Piesa muzicala a fost descarcata pe calculatorul roverului si apoi retransmisa spre Pamant de la aproximativ 400 de milioane de kilometri distanta.

Potrivit unui comunicat al NASA, melodie este "o compozitie care vorbste despre pasiunea pentru stiinta a muzicianului" si al carei obiectiv este de a le indrepta atentia copiilor spre astronomie.

In 2008 NASA a transmis in cosmos piesa 'Across the Universe' a formatiei The Beatles, pentru a aniversa implinirea a 40 de ani de la compunerea acesteia.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

×