x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson se teme să revină pe scenă

Michael Jackson se teme să revină pe scenă

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2008   •   00:00
Michael Jackson se teme să revină pe scenă

12:58 • Michael Jackson urma să se întoarcă pe scena muzicală, după o absenţă de mai mulţi ani, la finala concursului de televiziune "American Idol", însă s-a retras în ultima clipă din cauza tracului, informează The Sun.

Michael Jackson urma să se întoarcă pe scena muzicală, după o absenţă de mai mulţi ani, la finala concursului de televiziune "American Idol", însă s-a retras în ultima clipă din cauza tracului, informează The Sun.

FRICOS. Jackson, în vîrstă de 49 de ani, urma să cînte în finala concursului "American Idol" (varianta americană a emisiunii de televiziune "Megastar"), în faţa unui public de 27 de milioane de telespectatori. Cu 24 de ore înainte de spectacol, care urma să aibă loc la Los Angeles, cîntăreţul s-a retras, spunînd: "Nu pot să o fac. Toată lumea mă va urî". O sursă apropiată acestuia a indicat: "A fost o mare oportunitate pentru el, însă are trac". Potrivit unor surse apropiate starului, acesta pregăteşte o revenire pe scenă cu Simon Fuller, producătorul fostei trupe britanice Spice Girls. Michael Jackson nu a mai lansat nici o piesă din 2001. El deţine recordul pentru cel mai bine vîndut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982). Acest album a fost lansat în februarie, într-o nouă versiune. Jackson a fost achitat în iunie 2005, la capătul unui proces foarte mediatizat care a avut loc în Santa Maria, la 200 de kilometri de Los Angeles. Cîntăreţul s-a autoexilat timp de un an în Bahrein, după care a revenit în Statele Unite, la Las Vegas, unde a început să lucreze la un nou album, alături de starul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am, şi de Akon.

×
Subiecte în articol: magazin