x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mii de ciorchini de banane au invadat două plaje olandeze

Mii de ciorchini de banane au invadat două plaje olandeze

de Jurnalul National    |    08 Noi 2007   •   00:00

Mii de ciorchini de banane au invadat miercuri plajele a două insule olandeze de la Marea Nordului, după ce şase containere in care se aflau aceste fructe au căzut in apă de pe o navă cargou din cauza furtunii

Mii de ciorchini de banane au invadat miercuri plajele a două insule olandeze de la Marea Nordului, după ce şase containere in care se aflau aceste fructe au căzut in apă de pe o navă cargou din cauza furtunii, informează Associated Press recepţionată de Rompres.

 "Cred că toată lumea de pe insulă are banane acasă acum", a comentat amuzat Gossen Buren, responsabilul local cu navigarea şi cu intreţinerea farului de pe una dintre aceste insule.

O făşie de plajă de peste 700 de metri de pe Insula Terschelling a fost pur şi simplu acoperită cu ciorchini de banane necoapte, proveniţi din Cuba. La fel s-a intămplat şi pe o plajă a insulei vecine, Ameland.

 Rezidenţii Insulei Terschelling nu se află la primele astfel de cadouri aduse de valuri. Anul trecut, mii de perechi de pantofi de sport, geamantane din aluminium şi cutii cu jucării au eşuat pe plajele acestei insule.

 "O mulţime de oameni au venit miercuri să vadă ce cadou ne-a mai oferit marea. E drept insă că nu au fost atăt de mulţi ca atunci cănd pe plajă a eşuat incărcătura de pantofi sport", a comentat Gossen Buren.

×
Subiecte în articol: magazin