x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miliardarul George Soros se căsătoreşte pentru a treia oară. Tocmai a împlinit 82 de ani!

Miliardarul George Soros se căsătoreşte pentru a treia oară. Tocmai a împlinit 82 de ani!

de Istvan Deak    |    12 Aug 2012   •   10:03
Miliardarul George Soros se căsătoreşte pentru a treia oară. Tocmai a împlinit 82 de ani!

Miliardarul George Soros, a saptea cea mai bogata persoana din Statele Unite ale Americii, se casatoreste pentru a treia oara, cu o femeie de afaceri care are mai putin de jumatate din v~rsta lui, relateaza Reuters, preluata de presa internationala. Soros, care s~mbata a implinit 82 de ani, a anuntat in aceeasi zi logodna cu Tamiko Bolton. Anuntul-supriza a fost facut de finantistul insusi, cu ocazia petrecerii date de ziua lui la domiciliul din Southhampton. La petrecere participau un grup restrans de prieteni si de rude, printre care si fiul sau Alexander Soros.

George Soros si Tamiko Bolton, o femeie cu origini japoneze, in varsta de 40 de ani, s-au intalnit in 2008, la New York. Mult timp si-au ascuns relatia de ochii marelui public. Abia in mai anul acesta au aparut impreuna la filmul 'The Untouchables'. Pentru Soros aceasta va fi a treia casatorie, pentru aleasa inimii sale - a doua la numar, mentioneaza agentia de presa amintita.

Tamiko este fiica unei asistente medicale nipono-americane si a unui comandant de nava. A crescut in California, a absolvit Universitatea din Miami si este consultant pe probleme de ingrijire a sanatatii si educatie. A pus bazele unei companii care vinde online suplimente alimentare si vitamine si, recent, are si o platforma web pentru educatie yoga.

Inelul de logodna pe care i l-a dat miliardarul este cu un diamant Graff, montat pe o combinatie de platina, aur si diamante rare roz.

Tatal a cinci copii, George Soros s-a casatorit si a divortat de doua ori pana acum.

×
Subiecte în articol: logodna sua george soros