x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miriapozii de la Hollywood

Miriapozii de la Hollywood

de Oana-Maria Baltoc    |    11 Sep 2009   •   00:00
Miriapozii de la Hollywood
Sursa foto: Gary Hershorn/Reuters

Milioane de dolari aruncate pe pantofi, spaţii vaste transformate de vedete în adevărate temple închinate încălţărilor, într-un cuvânt: dependenţă. De ce miriapozii de la Hollywood? Păi cum altfel i-aţi spune lui Lindsay Lohan, mândra posesoare a unei colecţii de peste 5.000 de perechi?

În urma unui calcul făcut de redactorii de la www.trendyshoeshop a reieşit că actriţei i-ar trebui cam 6,85 ani să încalţe măcar o dată fiecare pereche de pantofi. Lăsând de-o parte că valoarea colecţiei se ridică la vreo 1.500.000 de dolari.

HÂRTIE IGIENICĂ
O altă "fashion victim" este Celine Dion. Cântăreaţa a strâns ca o albinuţă până a ajuns la cifra "modică" de 3.000 de perechi. Ce-i drept, Celine a mărturisit că pantofii nu reprezintă singura ei pasiune. Este îndrăgostită şi de... golf. Sarah Jessica Parker a devenit fan Manolo Blahnik, după ce a interpretat-o cu succes pe Carrie Bradshaw în serialul "Totul despre Sex". Şi aşa s-a trezit că are în dressing nu mai puţin de 100 de perechi semnate Manolo.

Pe lista shopaholicelor, la loc de vază se află şi Victoria Beckham. Nevasta de fotbalist a recunoscut într-o emisiune că este atât de încântată de pantofi încânt a ajuns să-i cumpere şi dacă îi sunt mai mari. "Bag hârtie igienică în vârf şi am rezolvat problema. Ador pantofii, dar am cumpărat atât de mulţi încât am o problemă reală cu spaţiul de depozitare. Ştiu că sună mai mult ca o glumă, dar nu mă pot opri." Nici Beyonce nu se mai opreşte. Nici când trebuie să scoată din portofel 4.175 de dolari pentru o frumoasă pereche de sandale din colecţia Balenciaga sau pentru orice alt model de pantof cu toc, o slăbiciune de-a ei.

1.000 DE BUCĂŢI
Mariah Carey s-a străduit din plin să acumuleze cele mai scumpe încălţări, dar abia de-a ajuns pe la 1.000 de bucăţi. Bineînţeles, dacă o întrebi îţi va explica rolul important pe care îl joacă fiecare dintre achiziţiile cu talpă joasă, cu toc înalt sau cu talpă ortopedică în viaţa ei personală şi profesională. La fel şI Eva Longoria sau Keira Knightley, care au povestit că adesea achiziţionează pantofi chiar dacă sunt conştiente că nu-i vor încălţa niciodată. Şi asta pentru un motiv foarte bun: sunt cu o măsură sau două mai mici decât numărul pe care-l poartă.

×
Subiecte în articol: magazin vedete Hollywood pantofi