x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Mortieră după mortieră, glonţ după glonţ"

"Mortieră după mortieră, glonţ după glonţ"

05 Mai 2009   •   00:00
"Mortieră după mortieră, glonţ după glonţ"

Jihadul Al-Qaida are ritm de hip-hop Cea mai recentă înregistrare a organizaţiei din Somalia a reţelei al-Qaida este realizată sub forma unei emisiuni de tip "reality show" şi susţine jihadul pe ritmuri de muzică hip-hop, relatează CNN.







"Mortieră după mortieră, glonţ după glonţ, mă voi opri numai când îi voi trimite pe toţi în iad", cântă o persoană neidentificată în înregistrarea durează cel puţin 18 minute.

În înregistrare apare un bărbat despre care se crede că ar fi Abu Mansoor al-Amriki, supranumit "Americanul" de al-Qaida. El s-ar afla acum în Somalia pentru a-i antrena şi sfătui pe somalezii din America de Nord şi din Europa. El vorbeşte în limba engleză.

"Departe de familia ta, departe de prietenii tăi, de îngheţată, bomboane şi toate aceste lucruri deoarece aştepţi să te confrunţi cu inamicul", spune bărbatul despre care se crede că ar fi al-Amriki.

Specialiştii din cadrul serviciilor de informaţii au menţionat că înregistrarea a fost făcută în ultimele săptămâni, după un mesaj audio din martie, atribuit lui Obasa ben Laden. În acea înregistrare, liderul al-Qaida le cere "fraţilor musulmani mujahedini din Somalia" să-l dea jos pe preşedintele Sheikh Sharif Sheikh Ahmed deoarece a cooperat cu Occidentul.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea