x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mutu contra Boc. Sau invers

Mutu contra Boc. Sau invers

de Sebastian S. Eduard    |    16 Oct 2009   •   00:00

La ora la care scriu, cei doi tind să acapareze primele pagini ale ziarelor. Românul are două probleme majore: fetele cu care s-a distrat atacantul Naţionalei şi scaunul (să-i zicem scău-nelul) premierului.



Amândoi sunt în pragul eliminării - zilele astea se decide ce şi cum - şi cel mai probabil istoria va trage apa peste ei. Curând vom întreba fără prefăcătorie. Mutu? Cine e Mutu? Boc? Care Boc?

Asemănări şi deosebiri. Amândoi au ratat şansa de a face ceva (prost) taman în momentul în care chiar era mai mare nevoie de ei.
Lucrurile comune însă se opresc aici. Măcar Mutu - într-un moment dat al carierei sale - a strălucit. A jucat la echipe mari, a umplut de speranţă şi mândrie nişte inimi. Acum nu mai este în formă şi năravurile trec în faţa meritelor.

Boc nu a fost niciodată! Nu a fost niciodată premier, pentru că asta ar presupune că ar fi fost primul la ceva! Nu a înflăcărat niciodată pe nimeni, cel mult a fost - din când în când - caraghios. Cam ca roboţelul din Războiul Stelelor, R2D2.
Singurul merit al său rămâne (exact ca în emisiunea lui Andrei Gheorghe) că a ştiut să cadă la timp!

×
Subiecte în articol: adi mutu emil boc