x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzeu de artă in gheaţă

Muzeu de artă in gheaţă

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Noi 2007   •   00:00
Muzeu de artă in gheaţă
Sursa foto: MARIO LAPORTA/

In Napoli s-a deschis primul Muzeu de Artă in Gheaţă din lume. Ice Gallery măsoară nu mai puţin de 120 de metri pătraţi.

In Napoli s-a deschis primul Muzeu de Artă in Gheaţă din lume. Ice Gallery măsoară nu mai puţin de 120 de metri pătraţi. La o temperatură de - 7 grade Celsius sunt expuse sculpturi in gheaţă care in total căntăresc aproximativ 70 de tone. In imaginea de faţă este prezentat Pulcinella (Punchinella), personaj din Commedia dell’arte.


LA FURAT - Cu iepurele in traistă

Australianca Hilda Morgenstein a fost victima unui jaf in timp ce se indrepta spre casă impreună cu fiica sa. Spre mirarea celor doi infractori, in geanta pe care au furat-o nu se aflau bani sau alte bunuri de preţ, ci un iepure... mort. Femeia a declarat poliţiei că, la rugămintea fetiţei sale, a vrut să-i organizeze animalului lor de casă o inmormăntare decentă undeva intr-o zonă cu multă verdeaţă, in afara oraşului: "M-au scutit de un drum. I-am spus fetiţei mele că iepuraşul a fost luat de doi ingeri şi dus intr-o lume mai bună", a declarat Hilda poliţiei. (O.M.B.)

GHINION - Peruca, bat-o vina!

Un indian a fost crunt bătut de logodnică şi de viitorii socri pentru că le-a ascuns că este chel, anunţă Daily Telegraph. Prabir Das, medic la un spital privat din Assam, in Dispur, şi-a cucerit viitoarea soţie şi graţie podoabei capilare, care s-a dovedit a fi doar o perucă de foarte bună calitate. Ginerele chel a fost nevoit să le ofere socrilor telefonul mobil, portofelul şi motocicleta drept compensaţie pentru jignirea adusă.

×
Subiecte în articol: magazin