x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Neasteptat - Fara zahar si fara slogan!

Neasteptat - Fara zahar si fara slogan!

01 Noi 2004   •   00:00

Incepand din aceasta luna puteti manca cate bomboane vreti, fara sa va mai faceti griji in privinta siluetei! Acesta este mesajul companiei Wrigley, care lanseaza in Romania Solano, bomboana delicioasa, fara zahar, cu trei arome - frisca, frisca si capsuni si cafea.

Click pentru a mari imaginea
|N CUTIE. Un comunicat-surpriz` de la Graffiti
Tehnologia folosita de Wrigley a permis obtinerea unei forme ovale special gandita pentru a asigura contactul permanent dintre suprafata bomboanei si cavitatea bucala. Aroma este distribuita uniform pe toata durata consumarii sale.

Solano este o bomboana cu traditie si o istorie fascinanta, purtand numele celui care a inventat-o in 1830 ca prima bomboana cu cafea si lapte din lume, Celestino Solano.

Important de mentionat este modul original de prezentare. Comunicatul de presa l-am putut gasi intr-o cutiuta in forma unei cutii de bomboane. Cu exceptia sloganului: "Solano fara zahar! Placere fara limite!", care nu are forta de convingere si aduce a mesaj care iti intra pe o ureche si-ti iese pe cealalta, campania de PR semnata Graffiti BBDO este una reusita. (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului