x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nelly Furtado donează milionul de dolari primit de la Gaddafi

Nelly Furtado donează milionul de dolari primit de la Gaddafi

01 Mar 2011   •   13:59
Nelly Furtado donează milionul de dolari primit de la Gaddafi
Sursa foto: Adrien Veczan /REUTERS


Nelly Furtado se numără printre artiştii care au fist rugaţi de-a lungul anilor să cânte pentru familia Gaddafi la diferite ocazii. Cântăreaţa a fost recompensată cu un milion de dolari dar a anunţat că va dona suma de şapte cifre în scop caritabil. Nelly Furtado a cântat pentru familia lui Muammar Gaddafi în urmă cu patru ani. "În 2007 am primit un milion de dolari de la familia Gaddafi pentru a cânta timp de 45 de minute pentru oaspeţii lor aflaţi la un hotel din Italia. Acum am să donez suma", a scris cântăreaţa într-un mesaj pe Twitter. 

Acum, vedetele care au cântat pentru familia Gaddafi de-a lungul anilor, precum Mariah Carey, Beyonce, Usher sau 50 Cent, sunt acum îndemnate să doneze sumele pe care le-au primit pentru prestaţia lor pentru a ajuta poporul libian să iasă din criza declanşată de incidentele violente care au loc în Libia în aceste zile.

Unele dintre starurile care au luat parte la astfel de evenimente spun că nu au avut nici cea mai mică idee pentru cine idee pentru cine cântă. "În 90% din cazuri, artistul nu are nici cea mai mică idee. În general, auzi despre aceste lucruri numai după ce se întâmplă", a declarat agentul grupului indie R.E.M.. El a mai adăugat că majoritatea artiştilor de care se ocupă nu ar cânta sub nici o formă dacă ar şti că este vorba de un eveniment organizat de Gaddafi.

×