x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Cage a filmat primele scene pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance"

Nicolas Cage a filmat primele scene pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance"

09 Noi 2010   •   00:00
Nicolas Cage a filmat primele scene pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance"

Nicolas Cage a filmat azi pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" , pe şoseaua de centură a municipiului Sibiu. Filmările vor avea loc până miercuri, iar de joi echipa se va muta în Piaţa Mică, în Piaţa Mare şi în Piaţa Huet din centrul oraşului.



După ce săptămâna trecută filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent, acestea s-au mutat, săptămâna aceasta, în judeţul Sibiu. La filmări participă sute de persoane, români şi străini. Pe centură sunt amplasate zeci de rulote, în care se găsesc recuzita pentru cascadorii, garderoba, birourile producătorilor şi ale staff-ului, relatează Mediafax.

"În Sibiu vom filma mai multe scene, multe dintre ele vor avea loc pe centură, într-o maşină în mişcare, iar mai încolo, săptămâna aceasta, vom filma în oraş. Nicolas Cage filmează o scenă într-o maşină cu actriţa Violante Placido. Filmarea va fi într-o zonă foarte largă, maşina se mişcă continuu, iar camera de filmare va fi când în faţa, când în spatele lor", a declarat Scott Levine, reprezentant al staff-ului de producţie. Nicolas Cage nu va efectua cascadoriile pe motocicletă programate în cadrul filmărilor, el urmând să fie înlocuit de un cascador profesionist.

×
Subiecte în articol: lumea