x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Cage, înlocuit de dublură pentru "Ghost Rider 2"

Nicolas Cage, înlocuit de dublură pentru "Ghost Rider 2"

15 Noi 2010   •   15:40
Nicolas Cage, înlocuit de dublură pentru "Ghost Rider 2"
Actorul a fost înlocuit de dublură, un cascador care va filma mai multe scene pe motocicletă. Castelul Corvinilor din Hunedoara este închis timp de trei zile din cele patru în care acolo au loc filmările pentru producţia cinematografică "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance". Mai multe porţi gotice au fost aduse acolo pentru a întregi decorul în care au loc filmările pentru pelicula "Ghost Rider 2", relatează Mediafax.

"Filmările au început, luni, în curtea interioară a Castelului Corvinilor şi vor continua pe podul de acces. Actorul Nicolas Cage nu a venit la castel pentru filmări, acesta fiind înlocuit de dublură. La filmări participă şi peste 40 de figuranţi, selectaţi dintre hunedoreni", a declarat directorul Muzeului Castelul Corvinilor, Nicolae Cerişer.

Una dintre porţile montate la cererea reprezentanţilor Studiourilor Castel Film are un mecanism de deschidere astfel încât atunci când cineva se apropie de ea să dea impresia că trece prin ea,. Acest decor a fost folosit pentru o cascadorie în care eroul din "Ghost Rider 2" spulberă poarta cu motocicleta în flăcări.

Iniţial, filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent. Apoi, acestea s-au mutat, săptămâna trecută, în judeţul Sibiu. Primele cadre  ale actorului au fost trase, marţea trecută, pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu.

×