x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Sarkozy va câştiga 13cm în înălţime, iar pinguinii au început să zboare

Nicolas Sarkozy va câştiga 13cm în înălţime, iar pinguinii au început să zboare

de Jurnalul National    |    01 Apr 2008   •   00:00

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy care se va opera pentru a fi mai înalt şi pinguini care zboară... E vorba desigur de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor.

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy care se va opera pentru a fi mai înalt şi pinguini care zboară... E vorba desigur de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. Ziarele din întreaga lume - relatează AFP - s-au pus şi în acest an pe şotii, în încercarea de a-şi păcăli cititorii cu poveşti care de care mai incredibile. În Marea Britanie, tabloidului The Sun scrie că preşedintele francez va fi supus unei operaţii în cadrul căreia va fi lungit cu 13cm, astfel încât să fie mai înalt decât noua sa soţie, Carla Bruni. Alungirea - relatează ziarul londonez - va fi una moderată, având în vedere faptul că preşedintele poartă, mai nou, o pereche de pantofi cu tocuri înalte, în timp ce Prima Doamnă a Franţei se reprofilează pe încălţări plate. Povestea nu duce lipsă de detalii tehnice: procedura ce urmează a fi folosită în cadrul operaţiei a fost dezvoltată de un specialist israelian, pe nume Ura Schmuck, care a anunţat că testele efectuate pe porci de guineea au dat rezultate maxime. Animalele au fost întinse pe un pat cu tracţiune mai multe ore la rând, în timp ce suplimente cu calciu le-au fost injectate în corp, pentru a 'păcăli' oasele, făcându-le să creadă că trebuie să crească iarăşi.


În final, un purtător de cuvânt al guvernului francez, pe nume Luc Bigger, a dezvăluit că tratamentul va avea loc la centrul medical Poisson D'Avril din Geneva. Ziarul The Guardian a luat-o în vizor pe noua doamnă Sarkozy, susţinând că fosta topmodel a fost abordată de premierul Gordon Brown, care i-a propus să conducă o iniţiativă guvernamentală în vederea injectării de 'stil şi farmec' în viaţa britanicilor.


The Telegraph şi The Mirror au publicat aceeaşi ştire, despre pinguini care zboară... Cele două ziare au scris că dovada va fi prezentată într-un documentar incredibil ce urmează a fi difuzat la BBC. Nu se ştie dacă cele două ziare au fost păcălite de celebrul post de televiziune britanic sau nu s-au mai ostenit pentru a-şi inventa propriile păcăleli. Cotidianul The Express a optat pentru o poveste despre Big Ben, susţinând că acesta va fi înlocuit cu un ceas digital.

×
Subiecte în articol: magazin