x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicole Ritchie nu vrea să mai aibă de-a face cu fosta ei bună prietenă, Paris Hilton

Nicole Ritchie nu vrea să mai aibă de-a face cu fosta ei bună prietenă, Paris Hilton

14 Dec 2010   •   13:45
Nicole Ritchie nu vrea să mai aibă de-a face cu fosta ei bună prietenă, Paris Hilton
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Se presupune că Nicole Ritchie a agonizat multe săptămâni înainte de căsătoria sa cu Joel Madden, neştiind dacă să o invite sau nu la nuntă pe petrecăreaţa Paris Hilton. Nu ştim dacă a trăit sau nu o adevărată dramă, dar surse din apropierea fiicei lui Lionel Ritchie spun că aceasta a hotărât totuşi să nu o invite pe Paris la ceremonia care a avut loc în acest weekend deoarece a ţinut să evite dramatismele, scrie showbizspy.com.

"Nicole se află la un nivel total diferit în viaţă faţă de perioada în care îşi petrecea timpul cu Paris. Acum are doi copii şi este şi soţie, în timp ce Paris este exact unde era şi în urmă cu cinci ani. Încăn petrece în Vegas şi intră în tot soiul de buclucuri care au de-a face cu legea", a declarat un prieten apropiat al lui Nicole Ritchie pentru publicaţia PopEater. "Ziua (căsătoriei n.r.) a fost strict pentru Nicole şi Joel, nu Paris. A fost perfectă. Fără dramatism şi, în orice caz, fără droguri. Doar 130 de persoane apropiate care s-au bucurat una de prezenţa alteia şi împreună pentru tinerii căsătoriţi", a mai adăugat sursa.

Printre oaspeţii ceremoniei, care a avut loc pe impresionanta proprietate din Beverly Hills a lui Lionel Ritchie, s-au numărat Gwen Stefani, Samantha Ronson, Gavin Rossdale şi legendarul Quincy Jones, care este, deasemenea, naşul lui Nicole Ritchie.

×
Subiecte în articol: nunta paris hilton nicole ritchie