x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolle şi Alex: Cine se tachinează... face matinalul la Antena 1

Nicolle şi Alex: Cine se tachinează... face matinalul la Antena 1

de Anca Nicoleanu    |    16 Iul 2010   •   00:00
Nicolle şi Alex: Cine se tachinează... face matinalul la Antena 1

"Matinalul nostru va începe la 19 iulie, va fi fresh, va fi haios şi tineresc, aşa cum sunt şi prezentatorii, rubricile vor fi inedite şi interesante", îşi laudă "mar­fa" Alex Stanciu, cel care împreu­nă cu Nicolle Stănese le va ţine locul, pe timpul verii, lui Răzvan şi lui Dani.

"Li­ber la vacanţă" e cu siguranţă reţe­ta perfectă pentru dimineţi de vară cu zâm­bet şi multă voie bună! De luni pâ­­nă vineri, de la 8:00 la 10:00, la An­te­­na 1, ascultăm muzică bună, dan­săm, citim, trec pe la noi invitaţi, ne în­dră­gostim. E un matinal foarte vesel şi co­lo­rat", îi ţine isonul partenera de pre­­zentare. Nicolle vine de la Antena 1 Sibiu, unde lucrează de pa­tru ani, iar Alex de pe podiumurile de mo­dă, pe care urcă de trei ani, ca să pre­zin­te co­lecţiile lui Cătălin Botezatu. S-au în­tâlnit la probele pentru emisiune.

Reporter versus operator. "Totul a pornit de la participarea mea la «Te pui cu blondele». Producătorii au vrut un manechin, iar domnul Botezatu m-a ales pe mine să repre-zint manechi­nii. Aşa am ajuns să mă pun cu blon­de­le, unde se pare că am fost remarcat şi mai apoi am fost chemat să dau nişte probe, pentru mai multe genuri de emisiuni. S-a ajuns la concluzia că acesta este formatul care ni se potri­veş­te cel mai bine momentan", poves­teş­te Alex.

Iar Nicolle îl completează: "Am dat proba împreună. Ne-am ta­chinat din primele secunde ale discu­ţiei noastre. Se pare că am stârnit in­te­res şi s-a hotărât să dăm «Liber la va­canţă». În viaţa de zi cu zi eu sunt re­por­ter, iar Alex este operator. În asta constă şi echipa noastră pe ecran. Au urmat apoi luni de pregătiri şi uite unde am ajuns acum, în momentul în care ne tremură genunchii pentru că mai e puţin şi dăm startul vacanţei".

PRIMELE IMPRESII. "Pe lângă faptul că este o femeie foarte, foarte fru­moa­să, cel mai mult mi-a plăcut la ea că e foarte inteligentă, e mereu pe fa­ză, are un şarm şi o carismă greu de gă­sit azi la o femeie şi mai ales o matu­ri­tate în gândire puţin atipică pentru vârsta ei", zice el.

"Trebuie să spun de bine, nu? Adică n-am voie să dau din casă şi să spun că este un operator foar­te talentat, dar în acelaşi timp şi foar­te nesuferit, pentru că nu pierde nicio­dată ocazia de a mă tachina într-un mare fel? Dincolo de asta, Alex e plin de viaţă, are simţul umorului foar­te dezvoltat şi e extraordinar de ambiţios!", zice ea.

Nicolle şi Alex au în comun pasiunea pentru modelling. Şi îşi doresc amândoi o carieră la tv. "Evident că îmi doresc o carieră în televi­zi­une. Îmi doresc să mi se spună re­porter, să înţeleg ce înseamnă asta cu adevărat şi să bifez toate ca­li­tăţile unui reporter profesio­nist!", adaugă Nicolle.

Alex par­că n-ar abandona mo­de­llingul. "Aş încerca să le fac în paralel. Modellin­gul este o rampă de lan­sare, televiziu­nea este într-adevăr un mi­crob şi mi-aş dori o carieră cât mai lungă în televiziune. Acum de­pinde şi de ­public."

×