x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O fetiţă de 11 ani din SUA creează haine pentru vedete de la Hollywood

O fetiţă de 11 ani din SUA creează haine pentru vedete de la Hollywood

05 Noi 2010   •   00:00
O fetiţă de 11 ani din SUA creează haine pentru vedete de la Hollywood

Cecilia Cassini are doar 11 ani, dar se numără deja printre designerii care creează haine pentru vedete precum Brooke Shields, Heidi Klum sau Miley Cyrrus. Dacă alte fetiţe la vârsta ei se joacă cu păpuşi Barbie, Cecilia îşi ocupă timpul citind reviste de modă, creând noi ţinute vestimentare sau împărţind covorul roşu la diferite festivităţi cu celebrităţi precum Ben Stiller sau Jonas Brothers.



Pasiunea sa a început la cinci ani, când a tăiat pentru prima dată o rochie, pe cea a surori sale, şi a recroit-o pe măsura sa. La şase ani a primit prima maşină de cusut, şi de atunci, micuţa nu s-a mai dezlipit de această pasiune. "Fac rochii şi alte obiecte vestimentare din pasiune şi acest lucru se vede, pentru că ţinutele mele atrag atenţia şi pun în evidenţă persoana care le poartă", povesteşte micuţa americancă. Prima vânzare de proporţii a avut-o în urmă cu doi ani, când mama sa a menţionat proprietarului unui magazin că fiica sa crează ţinute vestimentare.

Acum, susţinută de părinţii săi, Cecilia are propria afacere, promovându-şi ţinutele la diferite evenimente mondene sau emisiuni de televiziune, şi vânzându-le în magazinul său online. Cecilia are, însă, şi creaţii unicat, pentru tinere actriţe de la Hollywood care preferă unicitatea hainelor sale.

Cecilia a pornit foarte curoajoasă în această aventură. În urmă cu ceva vreme, ea a trimis o scrisoare casei de modă Chanel, dorind să le propună o colaborare pentru o linie vestimentară. Din punctul ei de vedere, micuţa consideră că nu trebuie să aştepte până ajunge la maturitate, precum alţi designeri, pentru a schimba lumea modei.



×
Subiecte în articol: lumea