x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O nouă melodie a lui Michael Jackson va fi lansată luni

O nouă melodie a lui Michael Jackson va fi lansată luni

12 Noi 2010   •   00:00
O nouă melodie a lui Michael Jackson va fi lansată luni

Michael Jackson îşi dorea ca single de relansare melodia "Hold my hands", un duet înregistrat cu muzicianul Akon în 2007. El a indicat acest lucru pe o notiţă exact înainte de a muri în iunie anul trecut. Melodia va putea fi ascultată luni, 15 noiembrie, pe site-ul oficial al artistului.


Duetul va fi lansat oficial pe 28 noiembrie, fiind  prima melodie pe lista noului album, care va ieşi postmortem anul acesta. Cântecul a fost înregistrat în 2007 în duet cu Akon, ajungând atunci într-o fază nefinalizată şi pe internet. "Hold my hand" va putea fi ascultată înainte de lansare pe site-ul oficial al lui Micheal Jackson, din data de 15 noiembrie.

"Lumea nu era pregătită pentru acest cântec atunci când aceasta a scăpat pe internet. Am fost devastaţi atunci" a declarat Akon, citat de contactmusic.com. El a adăugat că acum a venit, cu siguranţă timpul pentru această melodie."Acum este în formă finală, a devenit un cântec incredibil, frumos, aproape un imn. Sunt mândru că am avut ocazia să lucrez cu Michele, unul dintre idolii mei" a mai adăugat Akon, care acum a remasterizat melodia pentru lansarea oficială.

Albumul "Michael", care va fi lansat în luna decembrie, conţine piese care nu au apucat să fie finalizate de regele muzicii pop. Acestea au fost, însă, prelucrate în continuare în urma indicaţiilor rămase de la el. La creearea albumul au participat şi o serie de muzicieni cu care Michael colabora înainte de moartea sa, aăa cum sunt Lenny Kravitz sau 50 Cent. Materialul discografic va include 10 piese.

×