x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O nouă piesă a lui Michael Jackson, lansată pe internet

O nouă piesă a lui Michael Jackson, lansată pe internet

01 Dec 2010   •   12:50
O nouă piesă a lui Michael Jackson, lansată pe internet

După lansarea primului single, "Hold My Hand", extras de pe albumul "MICHAEL", primul material discografic ce apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson, o nouă piesă originală a cântăreţului american, intitulată "Much Too Soon", a debutat, luni, pe internet.

"Much Too Soon", un cântec de dragoste melancolic, este a zecea şi totodată ultima piesă de pe albumul postum "MICHAEL" şi a fost lansat, luni, pe reţeaua socială Ping folosită de utilizatorii iTunes.

Acompaniat de o chitară acustică şi acorduri ritmate, Jackson cântă în această piesă despre dorul pe care-l resimte pentru o iubită care l-a respins cândva.

Potrivit descrierii oficiale postate pe reţeaua Ping, piesa "Much Too Soon" a fost compusă în aceeaşi perioadă în care artistul a creat piesele pentru albumul "Thriller". "Lui Michael i-a plăcut întotdeauna acest cântec, dar nu a găsit niciodată albumul potrivit în care să îl includă", se explică în aceeaşi descriere.

Balada a fost compusă de Michael Jackson şi John McClain, unul dintre administratorii averii starului american, informează Reuters, citată de Mediafax.

"Much Too Soon" reprezintă o schimbare de registru faţă de optimistul afişat în "Hold My Hand", duetul înregistrat de Michael Jackson cu rapperul Akon, care a debutat săptămâna trecută pe poziţia a 84-a în Billboard's Hot 100.

Alături de single-ul dance "Breaking News", lansat de grupul Sony în noiembrie, "Much Too Soon" este a treia piesă extrasă de pe albumul "MICHAEL" ce va fi lansat pe 14 decembrie.

×