x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O postare pe Facebook l-a făcut pe un tată să tragă 9 gloanţe în laptopul fiicei (VIDEO)

O postare pe Facebook l-a făcut pe un tată să tragă 9 gloanţe în laptopul fiicei (VIDEO)

10 Feb 2012   •   11:09
O postare pe Facebook l-a făcut pe un tată să tragă 9 gloanţe în laptopul fiicei (VIDEO)

O postare pe Facebook a unei fete de 15 ani, in care se plangea ca e pusa sa faca prea multa treaba in casa, l-a enervat atat de mult pe tatal acesteia, incat a tras noua gloante in laptopul fiicei sale ca sa o invete minte.

Barbatul, un texan care lucreaza in domeniul IT, s-a inregistrat in timp ce tragea in laptopul respectiv, nu inainte de a tine un discurs pasionat pentru fiica sa si prietenii ei de pe Facebook. Apoi a postat inregistrarea chiar pe peretele de Facebook al fiicei sale.

Texanul povesteste cum a petrecut sase ore devirusand laptopul fiicei sale si facand upgrade-uri care l-au costat 130 de dolari, moment in care a dat si de postarea fiicei sale.

Postarea avea titlul "Pentru parintii mei" si incepea cu declaratia: "Nu sunt sclava voastra, nu este responsabilitatea mea sa curat rahatul vostru"...

In nota respectiva, adolescenta povesteste cum este pusa sa faca curat, desi familia are o menajera, cum este pusa sa prepare cafea pentru parinti, sa lucreze in gradina sau sa faca paturile.

Adolescenta se mai plange si ca este presata de parinti sa-si ia o slujba, cand, de fapt, ar trebui sa fie platita pentru toata treaba pe care o face in casa. Apoi adauga ca atunci cand vine de la scoala trebuie sa spele vase, sa spele rufe si sa duca gunoiul, treburi care, cumulate cu programul scolar, o fac sa nu poata sta treaza mai tarziu de ora 22:00.

Postarea se termina cu un mesaj catre tatal sau, in care ii spune ca, atunci cand va fi batran si nu va mai putea sa se stearga singur la fund, sa nu apeleze la ea.

Dupa ce citeste in fata camerei postarea fiicei sale, barbatul simte si nevoia sa-i raspunda. Ii reaminteste, mai intai, ca menajera munceste intr-o zi cat n-a muncit ea toata viata; se arata scandalizat ca fata pretinde bani pentru treburile din casa pe care le face, despre care spune oricum ca nu sunt atat de multe.

Potrivit tatalui, fiica sa de 15 ani trebuie doar sa mature livingul si bucataria, sa stearga praful de pe rafturi, sa-si faca propriul pat si sa-si spele propriile haine.

Texanul ii mai spune fiicei sale ca viata ei nu a fost deloc grea, dar va fi de acum inainte. Apoi ia un pistol si trage noua gloante in laptopul fetei, amintindu-i ca va mai avea un laptop cand isi va putea permite unul si ca ii datoreaza 130 de dolari pentru softurile instalate si alti 9 dolari, pentru gloantele trase.

Iata mai jos inregistrarea facuta de barbat. Texanul incepe sa traga la minutul 7:00 al filmului.

Daca texanul respectiv s-a multumit sa traga doar in laptop, exista cazuri in care ceea ce se intampla pe Facebook a dus la actiuni mult mai violente.

Martea trecuta, Marvin Enoch Potter, de 60 de ani si fiica acestuia Jamie Lynn Curd, de 38, au fost arestati pentru ca au omorat un cuplu pe motiv ca Jamie Lynn Curd fusese stearsa din lista lor de Facebook, in urma unei dispute.

Tot in Texas, un barbat a fost acuzat recent ca si-a batut nevasta pentru ca nu daduse "like" la o postare pe Facebook in care acesta isi evoca mama decedata.

×
Subiecte în articol: impuscaturi laptop facebook violenta