x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Obama a lăsat dineul că să strângă răhăţeii câinelui

Obama a lăsat dineul că să strângă răhăţeii câinelui

de Sînziana Stancu    |    26 Oct 2010   •   00:00

Aflat într-o vizită de campanie, preşedintele american a părăsit partea cea mai plăcută a întrevederii, invocând obligaţii "domestice".

Barack Obama, plecat să strângă fonduri pentru campania electorală în Providence (Rhode Island), a ţinut o cuvântare de vreo 20 de minute în faţa unei emancipate asistenţe, formată mai ales din oameni de afaceri. Atmosfera era relaxantă, iar gazdele foarte primitoare şi atente cu preşedintele.

Obama le-a vorbit susţinătorilor democraţi despre economie, despre strategiile guvernamentale, dar a recunoscut şi că electoratului i-a cam pierit euforia de la început. "Nici nu e de mirare că oamenii sunt furioşi şi se simt frustraţi" în vremurile acestea, a constatat el, iar în ce priveşte realizările administraţiei sale, şi-a făcut deschis "mea culpa", recunoscând că "nu poate să fie mândru" de un bilanţ ce include cele mai mari cheltuieli pentru infrastructură de la Administraţia Eisenhower încoace.

La sfârşitul cuvântării, când toată lumea se aştepta să înceapă dineul pentru care gazdele pregătiseră delicatese rare, Obama s-a scuzat brusc, invocând motive de ordin casnic, care au lăsat asistenţa cu gura deschisă: "Nu pot să rămân la dineu. Trebuie să ajung acasă, să hrănesc fetele, să plimb câinele şi să îi strâng ... răhăţeii!"

×
Subiecte în articol: lumea